TOPModel

TOPModel on alakouluikäisille (6-12 -vuotiaat) suunnattu ihana puuhalehti. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

TOPModel sisältää kivoja askartelu-, piirustus- ja puuhastelutehtäviä, kuten piirustusohjeita, väritystehtäviä, muotivinkkejä, testejä, visailuja, sarjakuvia ja juttuja TOPModel-mallien elämästä. Lehden tytöille sopivassa muotiosiossa opetellaan piirtämään asusteita ja suunnittelemaan omia asukokonaisuuksia muotipaperinukelle.

Lisäksi lehdessä on haastatteluja, kilpailuja ja julisteita - sopivassa suhteessa glitteriä ja kimallusta.

 

Silmälasipäinen tyttö lukemassa lastenlehteä pöydän äärellä.

TOPModel on Story House Egmontin julkaisema, aktiivisille tytöille suunnattu puuhalehti. Se on lehti, jonka avulla tytöt voivat päästää luovuutensa valloilleen.

Luovaa piirustamista ja muotia

TOPModel-lehden pääsisältöä ovat inpiroivat puuhastelutehtävät ja tekeminen: piirustus- ja askarteluohjeet, väritystehtävät, muotivinkit sekä kivat palstat, testit, visailut ja sarjakuvat. Piirustuskoulussa lapsi oppii piirtämään esimerkiksi laukkuja ja kaulakoruja. Lukijat pääsevät suunnittelemaan myös omia asukokonaisuuksiaan muotipaperinukeille ja lehden joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija.

Puuhatehtävien lisäksi lehdessä on TOPModel-tyttöjen haastatteluja, julisteita, lukijoiden piirustuksia, kilpailuja ja paljon muuta. Lisäksi mukana on sopiva annos muodikasta glitteriä ja kimallusta sekä pieniä yllätyslahjoja.

TOPModel on suunnattu alakouluikäisille tytöille (6-12 -vuotiaat), jotka ovat luovia ja innostuneita tekemään asioita itse. Se on ihastuttava lehti, jonka parissa tytöt viihtyvät pitkään.

Lehden voi ostaa irtonumerona lehtipisteistä tai tilata sen suoraan kotiin kannettuna. Katso ilmestymispäivät 2024 täältä (egmontkustannus.fi). Lehden Instagram-profiilin löydät täältä.

Ei laihdutusvinkkejä tai selluliitinpoisto-ohjeita

Aller Media toi TOPModel-lehden Tanskasta Suomeen vuonna 2011. Lanseerausilmoituksen jälkeen netissä nousi kohu, jossa lehti yhdistettiin Top Model -verkkolehteen, jonka sivuilla oli muun muassa laihdutus- ja selluliitin sulatusohjeita. Aller sai arvosteluryöpyn ja lehden julkaisemista vastaan kerättiin useita nettiadresseja.

Kohu perustui kuitenkin väärinkäsitykseen. TOPModel -paperilehteä ja verkkojulkaisua yhdisti vain saksalainen Depeche-konsepti. Julkaisija vakuutti, että lehden sisältö on täysin sopivaa pikkutytöille.

"Laihdutusohjeita siinä ei tule olemaan missään tapauksessa. Lehti keskittyy askarteluun", Allerin viestintäpäällikkö Sanna Muje sanoi Iltalehdelle.

Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä vahvistaa Ylelle linjaukset:

"Me emme anna pikkulapsille laihdutusneuvoja. Tämä on nuorten- ja lastenlehti, jossa on askarteluohjeita ja muotivinkkejä."

Lehti on sittemmin siirtynyt Egmont Kustannuksen julkaistavaksi.

Kenelle?

6-12 -vuotiaille tytöille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa (2017)

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Antti Aro

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

13 000 - 15 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

91 % tyttöjä, 9 % poikia

Irtonumero

7,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1799-6503

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram