LEGO Ninjago

Vauhdikas Lego Ninjago -lastenlehti on nyt tilattavissa myös kotiin!

Irtonumeromyynnistä 4-8 -vuotiaiden poikien suosikkilehdeksi noussut Lego Ninjago -lehti perustuu samannimiseen TV-sarjaan.

Lehti on täynnä lapsia kiinnostavaa sisältöä: sarjakuvia, tehtäviä, julisteita ja tv-sarjan jakso-oppaita.

Tilaa LEGO Ninjago lehti tarjoushintaan

Lego Ninjago (engl. Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) on yhdysvaltalainen tietokoneanimaatiosarja, joka perustuu Legon samannimiseen suosittuun lelusarjaan.

Suomessa sarjaa on esittänyt tv-kanava Nelonen tammikuusta 2011 lähtien. Sarjan viides kausi ilmestyi kesällä 2015 ja Ninjagosta kertova elokuva on tulossa ulos vuonna 2017.

Lego Ninjago logo

Lego Ninjago nyt myös lastenlehtenä!

Vauhdikkaaseen lelusarjaan perustuva Lego Ninjago on saatavilla nyt myös suosittuna lastenlehtenä. 4-8 -vuotiaiden poikien suursuosikiksi pinkaissut lehti sisältää jännittäviä Ninjago-sarjakuvia, kivoja tehtäviä, upeita keräilykuvia ja julisteita, sekä Ninjago-sarjan jakso-oppaita.

Lego Ninjago -lehdessä seikkaillaan kaupunkiympäristössä ninja-hengessä. Sarjakuvatarinoissa hyvät Ninjagon asukkaat taistelevat pahoja voimia vastaan ja yrittävät pitää pahat viholliset kurissa. Maailma on useimmille lapsille tuttu, sillä se perustuu suosittuun tv-sarjaan.

Lehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy Ab, joka julkaisee Suomessa sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä sekä sarjakuva- ja lastenkirjoja. Kustannusyhtiön valikoimiin kuuluvat myös pelit, palapelit, puuhakirjat ja askartelutuotteet. Egmont Kustannus on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Magazines Finlandin puoliksi omistama kustannusosakeyhtiö.

Lehti on saatavilla Lehtipisteistä kautta maan ja tilattavissa EgmontShopista tai tarjousvälittäjiltä puolen vuoden (6 kk, 3 numeroa) tai koko vuoden (12 kk, 6 numeroa) tilausjaksolla. Saatavilla myös 2 numeron tutustumistarjous.

Katso lehden ilmestymispäivät 2024 tästä.

Kenelle?

4-8 -vuotiaille pojille

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa (2017)

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Jukka Torvinen

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

10 000 (painos)

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

90 % poikia, 10 % tyttöjä

Irtonumero

8,95 € (Lehtipiste 2016)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram