Muumi

Muumi-lehti on 3-6 -vuotiaiden pienten lasten oma lehti, jonka sarjakuvatarinoissa rakastetut Muumi-hahmot Muumipeikko, Pikku Myy, Nipsu, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen ja monet muut tutut hahmot seikkailevat Muumilaakson maisemissa.

Muumi-lehden sisältämät sarjakuvat sopivat hyvin alle kouluikäisille. Tarinat ovat selkeitä ja värikkäitä, ja päättyvät aina onnellisesti. Sarjakuvien lisäksi Muumi-lehti tarjoaa runsaasti puuhasteltavaa, iltasatuja ja Muumi-kilpailuja, joista voi voittaa palkintoja.

Lehden mukana tulee usein julisteita ja yllätyslahjoja.

Muumimamman sanoin: "Koska kaikki hauska on hyväksi vatsalle."

Katso Muumi-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Muumitarinoiden hahmoja

Kuva: Wikimedia Commons

Muumi-lehti on pienten alle kouluikäisten oma kestosuosikki, jonka sarjakuvissa Tove Janssonin luomat hellyttävät ja rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat jännissä ja opettavaisissa tarinoissa Muumilaakson tutuissa maisemissa. Story House Egmontin julkaisema Muumi-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Sen kohderyhmä ovat alle kouluikäiset 3–6-vuotiaat lapset.

Muumi-lehden sarjakuvat ovat selkeitä, värikkäitä ja helposti seurattavia. Sarjakuvien tarinat käsittelevät turvallisia, lapsia kiehtovia aiheita. Satuklassikoiden tapaan lehdessäkin käsitellään "pieniä, mutta niin suuria asioita". Seikkailut ovat lämminhenkisiä ja päättyvät aina hyvin, joten lapsille ei jää niistä paha mieli.

Sarjakuvien lisäksi lehdestä löytyy pienille lapsille mieleisiä puuhatehtäviä, tarinoita ja Muumi-aiheinen kilpailu, josta voi voittaa jotain muumimaisen mukavaa. Silloin tällöin lehden mukana tulee pieni Muumi-aiheinen yllätyslahja.

Muumi-lehdessä on usein myös perheen pienimmille sopivia iltasatuja, joiden parissa perhe voi viettää yhteistä aikaa sekä kivoja julisteita, joilla lapset voivat koristella omaa huonettaan.

Muumi-lehden tarinat ovat aina uusia. Niitä kuvittavat ja kirjoittavat suomalaiset huippunimet.

Muumi-lehti on tilattavissa puolen vuoden (6 numeroa) tai vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Se on myös irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan. Lehden ilmestymispäivät 2023 löydät Story House Egmontin verkkosivuilta.

Lehtipisteissä myydään myös yli 5-vuotiaille suunnattu Muumi Puuhat -lehteä, joka sisältää paljon eritasoisia tehtäviä, sarjakuvia ja yllätyslahjoja.

Tutustu Muumien historiaan täällä.

Kenelle?

3-6 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Jukka Torvinen

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

2 000 – 3 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

61 % tyttöjä, 39 % poikia

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0789-7936

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram