Kalle Anka & Co

Aku Ankan ruotsalainen versio Kalle Anka & co on Ruotsin suurin sarjakuvalehti. Lehti ilmestyy joka perjantai, 52 kertaa vuodessa.

Kalle Ankan suosio perustuu hauskoihin tarinoihin, taidokkaaseen kuvitukseen sekä rikkaaseen kieleen, joka auttaa lapsia lukemiseen opettelemisessa ja innostaa lukemaan myös muita lehtiä ja kirjoja.

Lehden joka numero sisältää noin 60 sivua tekemistä: Kalle Ankan ja hänen ystävien seikkailuja, hauskoja kilpailuja, ristikoita ja paljon muuta. Jokaisen lehden mukana myös kiva tilaajalahja.

Kalle Anka & co sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille!

Kalle Anka & C:o logo

Kalle Anka & Co on Aku Ankan ruotsalainen versio. Se on Ruotsin suurin sarjakuvalehti yli 800 000 lukijallaan. Aku Ankan tapaan lehti ilmestyy viikoittain eli 52 kertaa vuodessa.

Kalle Anka & Co:n suosio perustuu sen riemukkaisiin ankkatarinoihin, taidokkaaseen kuvitukseen sekä rikkaaseen ja oivaltavaan kieleen, joka auttaa lapsia lukemaan opettelemisessa.

Jokaisessa numerossa pääset mukaan Kalle Ankan ja hänen ystäviensä seikkailuihin Ankkalinnassa. Lisäksi sarjakuvalehdessä on hauskoja kilpailuja, joissa hyvät palkinnot, ja pääset ratkomaan myös Deckergåtan-sarjan mysteerejä.

Lehden joka numerossa on keskimäärin 60 sivua tekemistä: sarjakuvia, kilpailuja, ristikoita ja muuta. Jokaisen lehden mukana tulee kiva pieni lelu.

Tilaa Kalle Anka & Co ja saat joka perjantai Kalle Ankan ja hänen ystävänsä hauskat ja jännittävät seikkailut kotiin kannettuna suoraan postilaatikkoosi.

Kalle Ankan mukana lapset saavat nauttia mukavista lukuhetkistä sarjojen parissa, jotka toimivat hyvänä vastapainona vaativammalle arjelle. Sarjakuvien avulla lapset voivat kehittää lukutaitoaan ja kieltään, jolloin he innostuvat lukemaan myös muita lehtiä ja kirjoja. Kalle Anka tarjoaa hauskoja hetkiä ja siitä on hyötyä koko elämän ajaksi!

Lasten lisäksi Kalle Anka & co sopii myös lapsenmielisille aikuisille sekä heille, jotka haluavat oppia ruotsia.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä ja tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena.

Kalle Anka & co -lehden historiaa

Kalle Anka & co alkoi ilmestyä syyskuussa 1948. Vuoteen 1957 asti lehteä julkaistiin kerran kuukaudessa, vuosina 1957-59 joka toinen viikko, ja vuodesta 1959 lähtien kerran viikossa. Vuoteen 2007 mennessä lehdestä on ilmestynyt jo yli 2500 numeroa.

Lisätietoa lehdestä virallisilta nettisivuilta.

Kenelle?

5-15 -vuotiaille pojille ja tytöille sekä heidän vanhemmilleen

Ilmestyy

Kerran viikossa, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kids Media Nordic AB

Päätoimittaja

Jonas Lidheimer

Ensimmäinen numero

1948

Levikki

88 000 (painos)

Lukijamäärä

300 000

Lukijaprofiili

60 % miehiä, 40 % naisia

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

0345-6048

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram