Ruotsalaiset lastenlehdet

Suomeen on mahdollista tilata monenlaisia ruotsinkielisiä lastenlehtiä, kuten sarjakuvalehtiä ja harrastelehtiä. Ja mikä parasta: lastenlehti toimitetaan suoraan postilaatikkoon ilman toimituskuluja!

Ruotsia jo taitava tai vielä opetteleva lapsi oppii lastenlehdestä uutta ja voi kehittää kielitaitoaan sekä sanavarastoaan. Useimmat ruotsinkieliset lastenlehdet sisältävät kivojen sarjakuvien lisäksi mukavaa puuhasteltavaa, testejä ja esimerkiksi kivoja julisteita.

Suosituin ruotsinkielinen lastenlehti on tietysti Kalle Anka & co, mutta esimerkiksi autoista tykkäävä lapsi viihtyy varmasti Bilarin, hevosia rakastava lapsi Min Hästin parissa ja eläimistä yleisesti pitävä Pets-lehden parissa.

Katso parhaat tarjoukset ja tilaa ruotsinkielinen lehti lapselle jo tänään!

Näytetään kaikki 8 tulosta

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram