Robot

Robot on Ruotsin paras pelilehti kaikille lapsille!

Lehti sisältää paljon mielenkiintoisia faktoja, upeita arvosteluja sekä pelimaailman uutisia. Se puhuu korkealla toimituksella laadulla kaikesta, mitä pelimaailmasta tulee tietää. Siitä löytävät jännittävää sisältöä, johon uppoutua, niin uudet kuin vanhat pelaajatkin.

Joka numerossa noin 52 sivua luettavaa. Ilmestyy 15 numeroa vuodessa. Lehti on ruotsinkielinen.

Katso Robot-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Robot on ruotsalainen lapsille suunnattu pelilehti. Lasten- ja nuortenlehtien markkinajohtaja Ruotsissa, Egmont Publishing osti lehden Reset Medialta tammikuussa 2018. Egmont julkaisee Ruotsissa jo ennestään suosittuja lasten- ja nuorten lehtiä, kuten Kalle Anka, Lego, Minecraft, Pokémon ja Roblox.

Reset Media perusti Robot-lehden vuonna 2010 ja onnistui levittämään sen jakelun Ruotsin lisäksi Norjaan, Saksaan, Unkariin ja Alankomaihin. Se on lapsille ja nuorille suunnattu lehti, joka sisältää pelimaailman uutisia, peliarvosteluja ja tulevien pelien ennakoita. Sisältö on rakennettu fiktiivisten hahmojen varaan, jotka muodostavat toimittajien äänet.

Pelilehti nuorimmille pelaajille

Onko sinulla poika tai tytär, joka rakastaa pelaamista ja haluaa viettää ison osan vapaa-ajastaan harrastuksensa parissa? Nyt olet löytänyt Ruotsin cooleimman pelilehden, joka on suunnattu nuorimmille pelaajille!

Robot-lehti tarjoaa erinomaista taukoa tietokoneelta, konsolista tai älypuhelimesta, mutta syventää samalla lapsen tietoa ja taitoa hänen suosikkipelissään. Siitä pienimmät pelaajat löytävät parhaita vinkkejä esimerkiksi Mincraftiin, Super Marioon, Skylandersiin sekä Lego- ja Pokémon-peleihin. Lehdestä löytyy mukavaa luettavaa niin aloittelijoille kuin todellisille pelitahkoajillekin.

Tiettyjä pelejä esittelevien artikkelien lisäksi lehdestä löytyy jännittäviä pelimaailman uutisia, tulevien pelien esittelyjä, uusien ja vanhojen pelien arvosteluja sekä eksklusiivisia katsauksia pelien tekemiseen. Tilaamalla Robot-lehden olet pysyt aina ajan tasalla ja kehityt paremmaksi pelaajaksi.

Lehdestä ilmestyy 15 numeroa vuodessa.

Katso myös:

Kenelle?

pääkohderyhmä 7-14 -vuotiaat pojat ja tytöt

Ilmestyy

15 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Hélène Mönnich Börjeson

Ensimmäinen numero

2010

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

79 % poikia, 21 % tyttöjä

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram