Pets Ruotsi

Ruotsinkielinen Pets on lehti kaikille lapsille, jotka rakastavat eläimiä! Se on täynnä hyödyllistä, hauskaa ja jännittävää luettavaa suosituimmista lemmikkieläimistä. Lukijat osallistuvat lehden tekemiseen kysymyksillään, vinkeillään ja tarinoillaan.

Lisäksi lehden jokaisessa numerossa on ihania julisteita, jännittäviä arvontoja, tuoteuutisia ja hauskoja testejä. Pets on ainoa ruotsalainen lemmikkilehti, joka on suunnattu suoraan nuorille eläinten ystäville. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja jokaisen numeron mukana tulee kiva lahja. Lehti on suunnattu pääasiassa 7-14 -vuotiaille lukijoille.

Katso Pets Ruotsi-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Pets on ruotsalainen aikakauslehti, joka tarjoaa tytöille ja pojille runsaasti lukemista suosituimmista lemmikkieläimistä. Ihanat koirat, kissat, kanit, marsut ja muut söpöt eläimet täyttävät tätä lehteä!

Pets on oikea lehti eläinrakkaille lapsille. Lehden pääsisältöä ovat hauskat faktat suosituista lemmikeistä, jännittävät testit ja hyödylliset vinkit oman lemmikin hoitoon.

Lukijat, jotka ovat pääosin 7-13 -vuotiaita, saavat paljon vinkkejä ja ideoita. Lukijat pääsevät myös osallistumaan lehden tekemiseen kysymyksillään, vinkeillään, tarinoillaan, arvonnoissa ja hauskoissa testeissä. Jokainen noin 36-sivuinen numero sisältää useita isoja julisteita suosikkieläimistä.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja joka numeron mukana tulee pieni lahja. Pets ilmestyy Ruotsin lisäksi Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu lehteen myös Facebookissa.

Kenelle?

Eläimiä rakastaville lapsille (7-14 -vuotiaat)

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing

Päätoimittaja

Ann Sjövall / Gitte Norgaards Grytli

Ensimmäinen numero

-

Levikki

26 000 (painos)

Lukijamäärä

30 000 (Orvesto 2015 Junior)

Lukijaprofiili

94 % tyttöjä, 6 % poikia

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram