Ristikkolehdet

Ristikkolehdet tarjoavat lukijoilleen eritasoisia ristikoita, kuvaristikoita, perusristikoita, kryptoja, piilosanoja, tavuristikoita, avoristikoita, ositteluristikoita, anagrammeja, kuva-arvoituksia, tietokilpailuja ja sudokuja.

Ristikot ja erilaiset muut tehtävät tarjoavat erinomaista jumppaa aivoille. Erityisesti kielelliset ristikot ovat erinomaisia aivoharjoituksia, koska niissä ajattelu tapahtuu kielen ja sanojen avulla. Mitä laajemman sanavaraston omaamme, sitä suurempi mahdollisuus meillä on selvitä pulmatilanteista aivojen avulla.

Ristikkolehtien tehtävät ovat paitsi hyvää aivojumppaa, mutta myös hauskaa viihdettä kaiken ikäisille. Kaiken lisäksi tehtävien ratkomisesta voi voittaa arvokkaita rahapalkintoja ja lehtien vuosikertoja!

Katso myös ruotsalaiset ristikkolehdet.

Näytetään tulokset 1–16 / 20

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram