Krypto-Leijona

Kolmiokirjan julkaisema Krypto-Leijona on "kryptojen kuningas" ja tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen: saat samalla hinnalla enemmän ratkottavaa, kuin mistään muusta kryptolehdestä.

Krypto Leijonan 52-sivuinen ratkontapaketti on Suomen parhaiden kryptolaatijoiden käsialaa ja useissa tehtävissä on rahapalkinnot.

Monipuolisten kryptojen lisäksi mukana nyt myös ratkojien suosimia erikoistehtäviä, kuten avokryptoja, kryptoristikkoja, teemaristikkoja ja paljon muuta!

Krypto Leijona -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena netistä.

Katso Krypto-Leijona-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tilaa Krypto Leijona lehti tarjoushintaan

Krypto-Leijona on uusi kotimainen kryptolehti, joka tarjoaa joka numerossa 52 sivua ratkottavaa. Lehti on perustettu vuonna 2015 ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

Tavallisten kryptojen lisäksi Krypto-Leijona sisältää monia erikoistehtäviä, kuten avokryptoja, kryptoristikkoja ja paljon muuta.

Mikä on Krypto?

Krypto on sanaristikko, jossa vihjeet ovat vastausruutuihin merkittyjä kirjainten koodeja. Yleensä kryptossa on yhtä monta koodia kuin siinä on eri kirjaimia. Tavallisesti numerot alkavat ykkösestä.

Koodien lisäksi vihjeeksi on annettu kuvallinen vihje. Kokonaan vihjeetöntä kryptoa kutsutaan sokkokryptoksi.

Krypton vihjekuvasssa voi olla esimerkiksi hiiri, ja siitä lähtevästä sanassa numerot 1, 2, 2, 3, 2. Tästä voidaan päätellä, että 1=H, 2=I ja 3=R. Nämä kirjaimet voidaan täyttää kaikkiin tehtävän ruutuihin, joissa on kyseiset numerot.

Kryptoja on julkaistu Suomessa 1960-luvulta lähtien. Ensimmäinen kryptolehti oli Iisakin Julkaisut Oy:n julkaisema Krypto-lehti. Nykyisin Suomessa ilmestyy toistakymmentä kryptolehteä.

 

Kenelle?

Kryptojen ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram