Krypto-Leijona

Kolmiokirjan julkaisema Krypto-Leijona on "kryptojen kuningas" ja tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen: saat samalla hinnalla enemmän ratkottavaa, kuin mistään muusta kryptolehdestä.

Krypto Leijonan 52-sivuinen ratkontapaketti on Suomen parhaiden kryptolaatijoiden käsialaa ja useissa tehtävissä on rahapalkinnot.

Monipuolisten kryptojen lisäksi mukana nyt myös ratkojien suosimia erikoistehtäviä, kuten avokryptoja, kryptoristikkoja, teemaristikkoja ja paljon muuta!

Krypto Leijona -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena netistä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Krypto-Leijona: Helppoja ja hauskoja kryptoja ratkottavaksi

Jokainen Krypto-Leijona -lehden numero sisältää 52 sivua monipuolisia ja hauskoja kryptoja ja erikoiskryptoja ratkottavaksi. Tutustu tarjouksiin ja tilaa lehti nyt.

Oletko kryptojen ystävä? Etsitkö täydellistä ratkontapakettia, joka tarjoaa tuntikausia hauskaa ja haastavaa tekemistä? Krypto-Leijona on juuri sinulle!

Kryptojen kuningas Krypto-Leijona on lehti, joka tarjoaa laajan valikoiman kryptoja ja erikoistehtäviä kaikille kryptojen ystäville.

Tämä 52-sivuinen lehti on täynnä Suomen parhaiden kryptolaatijoiden huolella laatimia tehtäviä, jotka tarjoavat iloa ja aivojumppaa kaikentasoisille ratkojille.

Lehti on perustettu vuonna 2015, ja sitä julkaisee Kolmiokirja.

Mitä Krypto-Leijona tarjoaa?

  • Runsaasti tehtäviä: Lehti on täynnä monipuolisia kryptoja, jotka tarjoavat haasteita ja hupia pitkäksi aikaa.
  • Erikoistehtäviä: Mukana ovat suositut erikoistehtävät, kuten avokryptot, kryptoristikot ja teemakryptot, jotka tuovat vaihtelua ja lisää jännitystä ratkontaan.
  • Korkeaa laatua: Krypto-Leijonan tehtävät ovat Suomen parhaiden kryptolaatijoiden käsialaa, mikä takaa laadukkaat ja huolella laaditut tehtävät.
  • Bonuskilpailu: Jokaisessa numerossa on bonuskilpailu, josta voi voittaa jopa 1 000 euroa! Tämä lisää ylimääräistä jännitystä ja motivaatiota tehtävien ratkomiseen.

Lehden ilmestyminen

Krypto-Leijona ilmestyy kuusi (6) kertaa vuodessa, jokaisen parittoman kuukauden 20. päivä, joten voit odottaa uusia haasteita ja viihdettä säännöllisesti koko vuoden ajan.

Tilaa Krypto-Leijona kotiisi nyt!

Krypto-Leijona on jokaisen kryptojen ystävän ykkösvalinta. Sen mainio hinta-laatusuhde ja monipuolinen sisältö tekevät siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kryptojen ratkojille.

Älä enää odota, vaan tilaa Krypto-Leijona tänään ja anna itsellesi tai läheisellesi lahja, joka tarjoaa viihdettä ja älyllistä haastetta koko vuodeksi!

Krypto-Leijona on tilattavissa TilaaLehti.fi-sivuston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta 12 kk:n tilausjaksolla määräaikaisella tai jatkuvalla kestotilauksella.

  • Määräaikainen tilaus antaa sinulle mahdollisuuden sitoutua lehteen määräajaksi, esimerkiksi 6 kuukaudeksi tai 12 kuukaudeksi. Määräajan päättyessä tilauksesi päättyy automaattisesti, eikä sinu tarvitse muistaa peruuttaa tilausta. Määräaikainen lehtitilaus on erinomainen lahjaidea esimerkiksi kryptoista pitävälle ystävälle tai perheenjäsenelle. Määräaikaistilaus tarjoaa mahdollisuuden lehden kokeiluun ilman pitkäaikaista sitoutumista.
  • Kestotilaus varmistaa, että saat jokaisen uuden Krypto-Leijona -numeron kotiisi ilman katkoksia, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen uusimisesta. Kestotilauksessa yhden lehden hinta on yleensä alhaisempi, joten saat myös enemmän vastinetta rahoillesi. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, kunnes päätät lopettaa sen. Kestotilaajat voivat saada myös erityisiä etuja kustantajalta, kuten alennuksia, ylimääräisiä lahjoja tai mahdollisuuksia osallistua kustantajan järjestämiin arvontoihin.

Tilaa nyt ja liity Suomen kryptojen ystävien parhaimmistoon!

Mikä on krypto?

Krypto on sanaristikko, jossa vihjeet ovat vastausruutuihin merkittyjä kirjainten koodeja. Yleensä kryptossa on yhtä monta koodia kuin siinä on eri kirjaimia. Tavallisesti numerot alkavat ykkösestä.

Koodien lisäksi vihjeeksi on annettu kuvallinen vihje. Kokonaan vihjeetöntä kryptoa kutsutaan sokkokryptoksi.

Krypton vihjekuvasssa voi olla esimerkiksi hiiri, ja siitä lähtevästä sanassa numerot 1, 2, 2, 3, 2. Tästä voidaan päätellä, että 1=H, 2=I ja 3=R. Nämä kirjaimet voidaan täyttää kaikkiin tehtävän ruutuihin, joissa on kyseiset numerot.

Kryptoja on julkaistu Suomessa 1960-luvulta lähtien. Ensimmäinen kryptolehti oli Iisakin Julkaisut Oy:n julkaisema Krypto-lehti. Nykyisin Suomessa ilmestyy toistakymmentä kryptolehteä.

 

Kenelle?

Kryptojen ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram