Helpot Lempi-Extra

Helpot Lempi-Extra (aik. Lempi-Ristikot Extra) on Kolmiokirjan vastaus asiakkaiden toiveisiin. Tuhti 52-sivuinen ristikkolehti sisältää korkealuokkaisia tehtäviä ja huumoria, joiden kuvituksesta vastaavat kuuluisat sarjakuvataiteilijat.

Lempi-Ristikot Extra sisältää runsaasti rahapalkintoja yhteensä 1 600 euron edestä sekä Suomen suurimman pääpalkinnon eli 350 euroa!

Lehti on tilattavissa vuoden (6 numeroa) kestotilauksena tai edullisempana automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, joka sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Helpot Lempi-Extra on paksu ja edullinen ristikkolehti, joka tarjoaa runsaasti erilaisia ristikoita ja muita tehtäviä sekä ajanvietettä. Lehden parissa pääset nauttimaan erilaisista aiheista ja tehtävistä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikenikäsille ja -tasoisille ratkojille.

Korkealaatuiset tehtävät ja hurtti huumori tekevät Helpot Lempi-Extra -lehdestä viihdyttävän ja rentouttavan kokemuksen. Hauskat vitsit ja kuvat tuovat lisäiloa ratkomiseen ja saavat sinut hyvälle tuulelle.

Runsaat rahapalkinnot ja Suomen suurin pääpalkinto antavat lisämotivaatiota ristikoiden ratkomiseen. Nauti tehtävien ratkomisesta samalla, kun sinulla on mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja.

Helpon vaikeustason ansiosta Helpot Lempi-Extra sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratkojille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kevyemmistä tehtävistä.

Helpot Lempi-Extra -lehden ristikoita ratkoessasi harjoitat aivojasi, parannat sanavarastoasti ja kehität loogista ajatteluasi. Ristikkolehti on miellyttävä ja hauskasti paketoitu tapa pitää aivosi aktiivisina ja virkeinä.

Ristikoiden ratkominen voi olla myös sosiaalinen aktiviteetti, jonka voit jakaa perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Voitte auttaa toisianne löytämään ratkaisuja tai järjestää yställismielisiä kilpailuja tehtävien ratkaisemisessa.

Ristikkolehti on edullinen tapa viettää aikaa ja nauttia rentouttavasta harrastuksesta, joka ei vaadi suuria investointeja. Voit tilata lehden itsellesi tai antaa tilauksen lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

Helpot Lempi-Extra -lehti lyhyesti:

  • Paksu ja edullinen ristikkolehti
  • Korkealaatuisia tehtäviä ja hauskaa huumoria
  • Runsaat rahapalkinnot ja Suomen suurin pääpalkinto
  • Vaikeustaso: helppo
Kenelle?

Laadukkaiden ja helppojen ristikoiden ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eero Kettunen

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram