Lätt & Lagom

Lätt & Lagom on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen ristikkolehti, ja täydellinen valinta heille, jotka haluavat korkealaatuisen lehden täynnä helppoja ja keskivaikeita tehtäviä.

Ristisanatehtävät on täydellinen tapa oppia uusia asioita. Lätt & Lagom löydät juuri omantasoisia tehtäviä: helppoja ja mukavia tehtäviä sekä hieman vaikeampia tehtäviä, jotka kuitenkin ovat useimpien ratkaistavissa. Lehti on ruotsinkielinen.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lätt & Lagom on ruotsalainen ristikkolehti, joka sisältää helppoja keskivaikeita ristisanatehtäviä. Lehteä julkaisee Aller Media AB ja se ilmestyy kuukausittain, 12 numeroa vuodessa. Noin kaksi kolmesta tilaajasta on naisia. Lehden ratkaisut löytyvät jälkikäteen täältä.

Lätt & Lagom on saatavilla irtonumeromyynnistä Lehtipisteistä kautta maan (irtonumeron hinta 5,20 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen suoraan kotiin tai työpaikalle kannettuna puolen vuoden (6 numeroa), vuoden (12 numeroa) tai kahden vuoden (24 numeroa) määräaikaisella tilausjaksolla.

Kenelle?

Helppojen ruotsinkielisten ristisanatehtävien ystäville

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

66 % naislukijoita, 34 % mieslukijoita

Irtonumero

5,20 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram