Guitar Techniques

Guitar Techniques maailman johtava kitaran opetusjulkaisu. GT:n opettajat ovat maailman parhaita ja heihin lukeutuvat muun muassa Guthrie Govan, Phil Hilborne, Dave Kilminster ja Shaun Baxter.

Guitar Techniques -lehden lukijana saat:

  • Maailman parhaat kitaratunnit
  • Tarkat nuotit kappaleisiin
  • Tähtiartistien mestarikurssit videolla
  • Kaikki oppitunnit CD:llä huipputason äänenlaadulla
  • Britannian kitarakoulujen parhaat opettajat

Vuoden tilausjaksoon sisältyy 13 numeroa.

 

Tilaa Guitar Techniques lehti tarjoushintaan

Guitar Techniques on englantilainen musiikkilehti, joka on keskittynyt kitaransoiton opiskeluun ja soittotekniikan kehittämiseen. Lehti sisältää huipputason opettajien oppitunteja sekä helposti seurattavia soitto-oppaita, joiden avulla saat kaiken irti kitarastasi. Lisäksi lehdessä on musiikkialan ammattilaisten haastatteluja, albumien ja uusien julkaisujen arvosteluja sekä pidempiä nuotinnoksia, joita voit harjoitella.

Guitar Techniques on täydellinen lehti kitaristeille, jotka haluavat kehittää soittotekniikoitaan ja tulla paremmiksi soittajiksi. Kitaratunnit voivat olla kalliita ja aikaavieviä, mutta Guitar Techniques -lehdestä saat oman henkilökohtaisen opettajan edulliseen hintaan.

Erityisesti lehden nuotinnoksista on hyötyä useimmille lukijoille. Niiden avulla voit harjoitella samaa kappaletta niin kauan kuin haluat, kunnes se on täydellinen. Mitä kitaran soittoon tulee, käytännön harjoitus tekee mestarin. Tämä lehti on hyödyllinen ja sen avulla kehität esiintymistäsi ja saat tuloksia nopeammin kuin arvaatkaan.

Guitar Techniques -lehden liitteenä tulee usein kätevä ilmainen CD-levy, joka sisältää hyödyllistä lisäsisältöä, kuten oppaita, nuotinnoksia, perusteellista genretietoa sekä tietoa nykyisistä ja menneistä biisintekijöistä.

Saatavilla on nykyään monenlaisia kitaralehtiä, mutta Guitar Techniques erottuu edukseen juuri kitaransoiton tekniikkaan keskittyvänä julkaisuna, joka tarjoaa lukijoilleen uusia tapoja soittaa. Riippumatta siitä, minkäkokoisilla lavoilla soitat, aina kannattaa oppia uutta ja kehittää omia taitojaan.

Guitar Techniques -lehteä tekee yksi maailman hienoimmista soitto-opettajien tiimeistä maailmassa. Se kattaa kaikki musiikkityylit: rock, blues, jazz, metalli, country ja pop – ja sen jokainen numero on täynnä musiikkia kannesta kanteen!

Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja sen päätoimittaja on Neville Marten.

Guitar Techniques -lehdestä sanottua

Kiitos erinomaisesta julkaisusta. Mielestäni GT:n sisältö, tyyli ja sävy ovat täydellisiä.

Rakastan tätä lehteä; kitaransoiton opettajana se on loistava ideoiden ja inspiraatioiden lähde.

Ihan aluksi kiitos tiimille upeasta lehdestä. Olen ollut tilaaja vuosia ja saanut sen sisällöstä paljon iloa ja inspiraatiota.

Olen ostanut kitaralehtiä 1990-luvulta lähtien ja kokoelmassani on niitä satoja. Tämä on niistä paras! Lehti on aina ollut hyvä, mutta nykyään se erottuu joukosta entistä paremmin. Olen nähnyt monien lehtien aloittavan hyvin täynnä hyödyllistä tietoa ja nuotteja, mutta syöksyvän pian alan juoruihin ja muuhun. Nämä tyypit ovat olleet uskollisia soittajille, jotka haluavat soittaa, eivätkä unelmoida. Suosittelen tätä lehteä kaikille, jotka haluavat viedä soittonsa korkeammalle tasolle.

Useimmissa kitaralehdissä keskitytään enemmän artisteihin ja vähemmän itse musiikkiin. GT:kin puhuu artistien tyyleistä, mutta tarjoaa myös tabulatuurin tai nuotit yhteen artistin kappaleeseen tai sooloon.

Kattaa eri musiikkityylit ja lehden sisältämät kappaleet voi soittaa CD-levyltä. Mikä parasta, kappaleista on kaksi versiota – ensin kitaran kanssa ja sitten ilman kitaraa, minkä päälle voit soittaa itse. Joka numerossa on pari kappaletta tunnetuilta albumeilta. Hinta voi tuntua kalliilta, mutta CD-liitteen kanssa se on kohtuullinen. Uskokaa pois, musiikin kuuleminen CD:ltä tekee ison eron.

Kommentit poimittu ja käännetty vapaasti täältä ja täältä.

Tutustu myös Guitar Techniques -lehden Facebook-sivuihin.

Kuva: Pixabay.com

Kenelle?

Kitaran soittajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future UK

Päätoimittaja

Neville Marten

Ensimmäinen numero

2008

Lukijaprofiili

Lukijoista suurin osa miehiä, lukijoiden keski-ikä 36 vuotta

Irtonumero

11,80 € (Lehtipiste)

ISSN

13526383

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram