Classic Rock

Classic Rock on korkeajännitteinen rock'n'roll-lehti, jota tekevät rock-fanit rock-faneille. Se on yksi Britannian myydyimmistä musiikkilehdistä.

Lehti sisältää:

  • Joka kuukausi eksklusiivisia haastatteluja, kuten Led Zeppelin, Deep Purple, Gung N' Roses, Rolling Stones jne.
  • Joka numerossa yli 150:m raskaan albumin arvostelua klassisen rockin, heavy metallin, progen ja punkin maailmasta.
  • Asiantuntijat esittelevät parhaita nousevia rock-bändejä ja musiikkijulkaisuja.
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Classic Rock on brittiläinen rock-musiikkilehti, jota julkaisee myös Metal Hammer- ja Prog-lehtiä kustantava Future. Vaikka lehti keskittyy tiukasti 1960-luvun ja 1990-luvun alun keskeisiin bändeihin, se sisältää myös artikkeleja ja arvosteluja, jotka käsittelevät nykyisiä ja nousevia artisteja. Classic Rockista on tullut yksi Ison-Britannian myydyimmistä musiikkilehdistä.

Vuonna 2013 Team Rock Publishing osti Classic Rockin Futurelta, mutta joutui talousvaikeuksien vuoksi lopettamaan sen julkaisun joulukuussa 2016. Tammikuussa 2017 Future osti Classic Rockin ja sen sisarlehdet takaisin ja jatkoi niiden julkaisemista.

Classic Rockin sisältöä

Lehti keskittyy vakiintuneisiin rock-yhtyeisiin, joiden juuret ovat 1960-luvulla. Itse asiassa, monet sen kannessa esiintyneistä artisteista ovat jo kuolleita. Lehden kannessa kolmesti tai useammin esiintyneitä artisteja ovat muun muassa Queen, Guns n' Roses, Black Sabbath, Bon Jovi, Iron Maiden, Aerosmith, Led Zeppelin, Metallica, Thin Lizzy, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Genesis, AC/DC ja Mötley Crüe. Uudempien lehtien kansikuvissa ovat esiintyneet muun muassa The Darkness ja Velvet Revolver.

Vaikka lehden pääasiallista sisältöä ovat klassisen rockin artistit, lehti käsittelee jossain määrin myös heavy metallia, progressiivista rockia, bluesia ja grungea.

Classic Rock sisältää runsaasti albumien, DVD-julkaisujen, konserttien ja kirjojen arvosteluja. Se valitsee myös vuosittain Parhaan uuden bändin. Tittelin ovat saaneet muun muassa Rose Hill Drive, Muse, DragonForce, The Trews, Wolfmother, The Answer ja The Fluffy Jackets.

Lehti on julkaissut myös listauksia, kuten 2006 julkaistu 100 parasta brittiläistä rock-albumia. Listauksen valintoihin osallistui toimituksen lisäksi useita rock-persoonia, kuten Deep Purplen Glenn Hughes, Motörheadin Lemmy ja Status Quon Francis Rossi. Parhaaksi albumiksi se valitsi Led Zeppelinin IV:n.

Classic Rockin 200:s numero sisälsi 200 rock-artistin haastattelua, mukaan lukien Ian Anderson, Black Sabbath, Lars Ulrich ja Thijs van Leer.

Erikoisnumerot ovat käsitelleet esimerkiksi tietyn vuosikymmenen rock-artisteja ja eri rock-tyylejä, kuten blues rockia, progressiivista rockia ja heavy metalia.

Classic Rock -lehden tilaaminen

Voit tilata Classic Rock -lehden yhteistyökumppanimme sivuilta Suomeen joko painettuna versiona kotiin kannettuna, digitaalisena näköisversiona tai edellisten yhdistelmätilauksena.

  1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä nähdäksesi eri tilausmuotojen ja -tyyppien hinnat.
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa toimitusmaaksi Suomi.
  3. Valitse painettu, digitaalinen tai molemmat versiot.
  4. Valitse tilauksen pituus ja siirrä tilaus ostoskoriin.
  5. Täytä toimitustiedot ja maksa tilaus PayPalilla tai luottokortilla.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram