Country Living UK

Country Living on ihanteellinen lehti heille, joiden sydämet ovat tukevasti maalla. Tämän englantilaisen lehden jokainen lehden sivu on täytetty inspiroivilla taloilla, kauniilla puutarhoilla, perinteisillä maalaiskäsitöillä, ruoalla, matkailulla ja maaseudun asioilla – unohtamatta myöskään muotia, kauneutta, luontoa ja ympäristöä.

Kerran kuussa ilmestyvä Country Living -lehti tarjoaa mahdollisuuden paeta modernin elämäntyylin kiirettä ja stressiä. Välttämätön julkaisu kaikille heille, jotka rakastavat maalaiselämää!

Country Living UK lehti

Country Living UK on britannialainen lifestyle-lehti heille, jotka asuvat tai haluaisivat asua maaseudulla.

Elätpä sitten kaupungissa tai maalla, Country Living -lehdestä löydät rikkaita ideoita kotiin ja puutarhaan, perinteisiä käsitöitä sekä kauden tuotteista valmistettua ruokaa. Lehti tiedottaa maaseudun asioista unohtamatta myöskään muotia, kauneutta, terveyttä, luontoa ja ympäristöä. Country Living tarjoaa mahdollisuuden paeta nykyaikaisen elämän stressiä ja paineita.

Country Living lehti sopii kaikille, joiden sydän on maaseudulla. Se tempaa lukijansa mukaan Britannian maaseudulle vuodenaikojen läpi; kannustaen nauttimaan kauniista maisemista, kokemaan luontoa ja ympäristöä sekä tukemaan pieniä maaseudun yrityksiä, käsityöntekijöitä ja tuottajia.

Lehden jokainen numero on täynnä inspiroivia taloja, kauniita maalaispuutarhoja, maaseudun käsitöitä, ruoanlaittoa, matkailua ja muita maaseudun asioita ja ilmiöitä. Lehteä julkaisee englantilainen aikakauslehtikustantaja Hearst Magazines ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Country Living on jo pitkään ollut monikanavainen brändi, joka kiehtoo lukijoitaan monilla tasoilla. Lehden verkkosivuilta löytyy lifestyle-artikkeleja, tee itse -ohjeita, kotiesittelyjä ja sisustusjuttuja, uutisia ja muuta mielenkiintoista sisältöä. Lehden yhdeksällä paikkakunnalla järjestettävät Country Living Fairs -markkinat yhdistävät koko Britannian käsityötuottajat. Monet heistä myyvät tuotteitaan lehden verkkokaupassa ja yhä useammat seuraavat lehteä myös Facebookissa, Pinterestissä ja Twitterissä.

Lehti on tilattavissa määräaikaistilauksena vuoden tilausjaksolla sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä.

Kenelle?

Heille, jotka asuvat tai haluaisivat asua maalla

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hearst Magazines UK

Päätoimittaja

Susy Smith

Ensimmäinen numero

1978

Levikki

187 360 (2014)

Lukijamäärä

721 000 (2014)

Irtonumero

8,00 € (Lehtipiste)

ISSN

0951028

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram