Deko

Deko on Suomen trendikkäin sisustuslehti, joka tarjoaa moderneja sisustusideoita ja käytännönläheisiä ratkaisuja rohkeille sisustajille.

Dekon joka numerossa esitellään erilaisia koteja, sisustusideoita, kodin tekniikkaa ja kalusteita. Se kertoo muotoilualan uutiset, esittelee suunnittelijat ja kertoo mikä on uutta ja muodikasta sisustamisessa.

Lehdessä pääosassa ovat tuotteet, joissa tärkeintä on tunnelma ja persoonallinen tyyli. Se antaa hyviä sisustusvinkkejä niin pienellä budjetilla sisustajille kuin designia etsiville. Muita aihepiirejä ovat puutarha, mökkeile, ruoka, matkailu ja tekniikka.

 

Deko lehti tarjous

Deko on suomalainen, nuorille aikuisille suunnattu sisustuslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on Saija Hakoniemi. Sen levikki on 28 073 (LT 2014) ja se tavoittaa noin 135 000 lukijaa (KMT 2016).

Trendikäs sisustuslehti Deko tarjoaa moderneja sisustusideoita ja käytännönläheisiä ratkaisuja nuorten aikuisten koteihin. Se tietää, mikä on uutta ja muodikasta sisustamisessa juuri nyt.

Asuntomessujen, osto-oppaiden ja trendikatsausten lisäksi Dekossa esitellään nuorten aikuisten persoonallisia koteja, luovia tilaratkaisuja, sisustusideoita, viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita ja muita tuotteita. Se kertoo muotoilualan uutiset tuoreeltaan sekä esittelee tunnetut ja vielä vähän tuntemattomatkin suunnittelijat.

Lehdestä löytyy niin edullisia kuin kalliimpiakin sisustustuotteita, joissa tärkeintä on tunnelma ja persoonallinen tyyli. Sen sisustusjutut tarjoavat arvokasta tietoa ja opastusta. Niissä nautitaan etenkin pienistä oivalluksista ja arjen kauneudesta.

Deko vierailee asuntomessuilla, antaa vinkkejä ostoksiin ja käy läpi sesongin trendit. Sisustuksen lisäksi lehdessä käsitellään puutarhaa, mökkeilyä, kodintekniikkaa, matkailua ja ruokaa.

Deko on ennakkoluuloton, moderni, raikas, rohkea ja tunnelmallinen kodin stailaaja ja sisustuslehtien edelläkävijä!

Katso myös:

Kenelle?

Nuorille aikuisille, jotka nauttivat sisustamisesta

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Saija Hakoniemi

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

28 073 (LT 2014)

Lukijamäärä

148 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

4,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-7128

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram