Hemmets Veckotidning

Hemmets Veckotidning on ruotsalainen Aller Median julkaisema viikkolehti, joka tarjoaa paljon iloa koko viikoksi.

Se tarjoaa kaikkea kivaa: herkullisia ja helposti valmistuvia ruokia, jännittäviä novelleja sekä lehden suositut ristikot. Lisäksi saat muoti- ja kauneusvinkkejä, inspiroivia sisustusvinkkejä kotiisi sekä käytännöllisiä vinkkejä viherpeukaloille.

Tilaa Hemmets nyt kampanjahintaan!

Hemmets Veckotidning on ruotsalainen viikkoaikakauslehti, jota julkaisee Aller media. Lehdellä on noin 381 000 lukijaa ja se on perustettu vuonna 1929. Se ei ollut ensimmäinen aikakauslehti, joka alkoi julkaisemaan Kalle Anka -sarjakuvia, mutta ensimmäinen joka teki sen tunnetuksi. Lehti tarjoaa lukijoilleen vinkkejä sisustukseen, käsitöihin ja ruokiin sekä erilaisia raportteja. Sen päätoimittaja on Pia Ljungqvist.

Lehti on järjestänyt Ruotsin ristikkomestaruuskilpailun vuodesta 1987 lähtien.

Lehti, joka haluaa, että voit hyvin

Hemmets tarjoaa kaikkea, mikä on parasta elämässä; herkullisia ja helposti valmistuvia ruokareseptejä, tyylikkäitä sisustusvinkkejä kotiin, kaikille sopivaa muotia ja kauneutta, kukkia ja puutarha-asiaa sekä jännittäviä romaaneja ja novelleja. Lisäksi lehti tunnetaan sen vaikeista, mutta hauskoista ristisanatehtävistään.

Hemmets tuottaa myös keittokirjoja sekä ruoka- ja leivonta-aiheisia romaaneja.

Paljon iloa koko viikoksi

Tilaamalla Hemmets Veckotidningenin saat joka viikko runsaasti reseptejä helppoihin ja herkullisiin ruokiin, fiksuja sisustusideoita ja inspiraatiota kotiin sekä muoti- ja kauneusvinkkejä, jotka sopivat kaikille ja kaiken ikäisille. Lue kukista ja puutarhasta ja poimi talteen vinkit ja inspiraatiota omaan puutarhaan tai parvekkeelle.

Lue Hemmets Veckotidningenin suosittuja kolumneja, joita kirjoittavat Babben Larsson, Elisabeth Tarras-Wahlberg ja monet muut. Lue kaikki heidän matkakertomuksista kirpputorivinkkeihin ja kuninkaallisiin uutisiin. Usein ripauksella huumoria.

Lehden jokaisessa numerossa pääset lukemaan myös lukijoiden omia tarinoita, joissa he jakavat omia kokemuksiaan. Joka numerossa myös jännittäviä dekkareita, novelleja ja romaaneja – kaikkea humoristisista tarinoista mukaansatempaaviin novelleihin. Hyödynnä myös lehden kirjavinkit.

Tilaajana saat joka viikko myös Hemmetsin paljon tykätyt ja sopivasti haasteelliset ristisanaliitteet.

Kaikille sopivaa luettavaa kerran viikossa!

Tilaaminen ja ilmestyminen

Hemmets Veckotidningen on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä (hinta 4,50 €/numero) sekä tilattavissa määräaikaistilauksena Suomeen. Tilausjaksoksi on mahdollista valita 13, 26, 52 tai 104 numeroa. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

Katso myös lehden verkkosivut, joilta löytyy reseptejä, reportaaseja, kolumneja, novelleja, ristikkoja, vinkkejä ja ideoita, blogeja sekä juttuja terveydestä, kauneudesta, muodista ja muusta. Hemmetsin löydät myös Facebookista.

Kenelle?

Koko perheen iloksi joka viikko

Ilmestyy

Viikoittain, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Pia Ljungqvist

Ensimmäinen numero

1929

Levikki

175 400, joista 130 200 tilaajia (TS helår 2014)

Lukijamäärä

381 000 (ORVESTO Konsument 2014)

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 58 vuotta

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0345-4630

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram