Eeva

Eeva on koskettava ja syvällinen naistenlehtien klassikko ja Suomen suurin naisten kuukausilehti.

Se paketoi kuukauden mielenkiintoisimmat henkilöhaastattelut, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, herkulliset ruokajutut, naisellista muotia, kauneutta ja terveyttä. Kulttuuripalsta auttaa pysymään ajan tasalla kirjallisuuden, teatterin ja musiikin tapahtumissa.

Laatutietoinen nainen! Tilaa tunteita herättävä, rohkea ja yllättävä Eeva nyt tarjoushintaan.

 

Eeva on suomalainen kuukausittain ilmestyvä naistenlehti, jonka ydinsisältöä ovat syvälliset henkilöjutut. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Eeva kampanjahintaan.

Eeva-lehti lyhyesti

Eeva on A-lehtien kustantama suomenkielinen naistenlehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden ydinsisältöä edustavat syvälliset henkilöjutut, jotka vievät lukijat julkisuudesta tuttujen ihmisten elämään. Lehden aihealueita ovat kulttuuri, matkailu, ruoka, muoti, kauneus, terveys ihmissuhteet ja koti.

Kansallisen mediatutkimuksen mukaan Eevan lukijamäärä on 309 000 ja se tavoittaa 363 000 lukijaa, mikä tekee siitä luetuimman naistenlehden.

Eevan ensimmäinen päätoimittaja oli Lempi Torppa, joka toimi tehtävässä lehden perustamisesta 1934 aina 1960-luvulle saakka. Lehden nykyinen päätoimittaja on Mari Paalosalo-Jussinmäki.

Eeva – Lehti sinulle, jolle kiinnostavinta elämässä ovat ihmiset

Naistenlehtien klassikko Eeva on syvällinen, tunteita herättävä ja rohkeasti elämästä puhuva aikakauslehti.

Lehden ainutlaatuiset ja vahvat henkilöhaastattelut koskettavat. Se saa ihmiset puhumaan itsestään ja elämästään avoimesti, ihmiseltä ihmiselle. Haastattelujen tuloksena syntyy vaikuttavia juttuja, jotka ovat sekä aitoja että syvällisiä. Voit melkein tuntea olevasi paikalla jakamassa tunteita haastateltavan kanssa.

Suomen luetuin ja rakastetuin naistenlehti Eeva kertoo julkisuudesta tuttujen ja tuntemattomien ihmisten tarinat arvostavasti ja kunnioittaen. Jutut vievät lukijat aina roolien taakse – sinne, mikä ihmisessä on aidointa.

Syvällisten haastattelujen lisäksi lehdessä pureudutaan ihmissuhteisiin. Lehdessä julkisuuden henkilöt kertovat yksin tai puolisoineen avoimesti parisuhteidensa hyvistä ja huonoista puolista sekä niissä kohtaamistaan haasteista. Asioista kerrotaan aina ihmisten kautta ja tunteella.

Eeva tarjoaa paljon luettavaa. Sen joka numerossa on vähintään kuusi pitkää henkilöjuttua. Osan haastateltavista tunnet entuudeltaan, mutta osan heistä tapaat ensi kertaa Eevan sivuilla. Yhteistä haastateltaville on se, että heillä jokaisella on jotain ainutlaatuista kerrottavaa.

Siksi jokainen Eevan numero on täynnä viisaita ajatuksia, suuria oivalluksia ja koskettavia hetkiä.

Juoruista tai ilkeydestä se ei perusta.

Eeva tarjoaa täydellisen rentouttavan lukuhetken ja omaa aikaa jokaiselle naiselle.

Eeva tarjoaa täydellisen rentouttavan lukuhetken ja omaa aikaa jokaiselle naiselle.

Vuoden Eevan valinta

Eevan arvoja ovat rohkeus, kauneus ja sydämen sivistys. Rohkeus välittyy sen mielenkiintoisissa henkilöjutuissa, joissa puhutaan suoraan vaikeistakin asioista.

Rohkeutta on paljastaa haavoittuvuutensa, nousta heikompien puolustajaksi tai ilmaista mielipiteitä, jotka herättävät vastustusta.

Rohkeus onkin yksi tärkeimmistä valintaperusteista, joiden perusteella valitaan Vuoden Eeva -ehdokkaat.

Voittajan valitsevat tietysti lehden lukijat.

Kulttuuria ja sydämen sivistystä

Kulttuuria ja sydämen sivistystä korostava Eeva tarjoaa lukijoilleen paitsi syvällisiä henkilöhaastatteluja ja koskettavia selviytymistarinoita, myös rikkaan valikoiman kulttuuriaiheista sisältöä.

Lehden painotus sydämen sivistyksessä ilmentää arvostusta elämänkokemusta kohtaan samalla kun se pysyy avoimena uusille näkökulmille ja erilaisille äänille, koska kuuntelemalla oppii enemmän kuin puhumalla. Tämä avoimuus ja kuuntelemisen taito rikastuttavat lehden sisältöä ja tekevät siitä moniulotteisen kulttuurilehden.

Eeva esittelee joka numerossaan kulttuurin parhaimmistoa, mukaan lukien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet kirjallisuudesta, elokuvista, teatterista, kuvataiteesta ja musiikista. Lehden artikkeleissa lukijat pääsevät tutustumaan kulttuurin tekijöihin, jotka jakavat ajatuksiaan niin omasta työstään kuin sen ulkopuolisista kiinnostuksen kohteistaan.

Lehden tarjontaa täydentää Eevan kirjaklubi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin ystäville mahdollisuuden syventyä kirjallisuuden maailmaan. Klubin vieraaksi kutsutaan suosittuja kirjailijoita, ja keskustelut käydään verkossa, mahdollistaen osallistumisen mukavasti omasta kodista.

Kirjaklubin kautta lukijat pääsevät sukeltamaan syvemmälle kirjojen maailmaan, keskustelemaan ajankohtaisista teoksista ja saamaan uusia näkökulmia sekä kirjallisuudesta että elämästä yleensä. Eevan kulttuuritarjonta on siis sekä monipuolinen että syvällinen, tarjoten jokaiselle jotakin taiteen ja kulttuurin rikkaasta maailmasta.

Eeva tarjoaa täydellisen lukuhetken ja rentoutumista omassa rauhassa.

Kauneutta monesta näkökulmasta

Eevan kolmas arvo on kauneus. Se ilmenee esteettisinä valintoina ja ilmaisumuotoina.

Kauneus muodissa

Muodissa kauneus näkyy moninaisina aspekteina, jotka yhdessä muodostavat tyylin, joka voi olla yhtä aikaa sekä esteettisesti miellyttävä että syvällisesti merkityksellinen.

Vaatteiden, asusteiden ja yleisen tyylin kautta muoti tarjoaa keinon ilmaista itseään, kertoa tarinaansa ja heijastaa henkilökohtaista identiteettiään. Värien, muotojen, tekstuurien ja yksityiskohtien kautta muodin kauneus on jatkuvassa vuoropuhelussa ympäröivän kulttuurin ja yksilöllisten makujen kanssa.

Eeva-lehden muotijutut heijastavat tätä monimuotoista kauneuskäsitystä. Lehden sivuilla eivät poseeraa perinteiset mallit, vaan julkisuudesta tutut henkilöt, jotka tuovat oman ainutlaatuisen persoonallisuutensa ja tyylinsä esiin.

Tämä lähestymistapa tekee Eevan muotijutuista elävämpiä ja yleisölleen relevantimpia, sillä ne heijastelevat muotia arkielämän kontekstissa ja todellisten ihmisten persoonallisuuksien kautta.

Eevan muotijutut tarjoavat värikästä ja monipuolista sisältöä sekä käytännöllisiä vinkkejä ja inspiraatiota jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Kotien kauneus

Kodin sisustuksessa kauneus ilmenee tilojen harmonianana ja viihtyisyytenä, jossa huonekalujen sijoittelu, värimaailma, valaistus ja koriste-esineet luovat ympäristön, joka heijastelee asukkaiden makua ja elämäntapaa.

Kauneus ei tarkoita vain visuaalista nautintoa, vaan myös tilojen toiminnallisuutta ja mukavuutta, mikä tekee kodista henkilökohtaisen ja rauhoittavan paikan.

Eevan kotijutuissa pääset kurkistamaan mielenkiintoisiin koteihin, joissa jokainen yksityiskohta kertoo tarinaa. Ne ovat koteja, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä asuintiloja; ne ovat persoonallisia taideteoksia, joiden jokainen nurkka on suunniteltu huolella ja rakkaudella.

Lehden sivuilla esitellään erilaisia sisustustyylejä, tarjoten lukijoille inspiraatiota ja ideoita oman kodin kaunistamiseen. Olipa kyseessä sitten moderni minimalismi, lämmin maalaisromantiikka tai jotain siltä väliltä, Eevan kotijutut tarjoavat jotain jokaiseen sisustusmakuun.

Lisäksi niissä korostuvat kodin toiminnallisuuden ja esteettisyyden yhdistäminen. Artikkelit antavat vinkkejä siihen, miten luoda tiloja, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat siltä ja vastaavat toimivuudessa arjen tarpeisiin.

Näissä jutuissa pääset tutustumaan oikeiden ihmisten koteihin, jotka heijastelevat heidän elämäntyylejään ja tarjoavat konkreettisia esimerkkejä siitä, miten eri eri elementit, kuten värit, materiaalit ja valaistus, voidaan yhdistää luomaan kutsuvia ja toimivia tiloja.

Ihmisten kauneus

Eevan kauneusjutuissa asiantunteva toimittaja käsittelee ihmisten kauneutta monipuolisesti ja ajankohtaisesti, tuoden esiin uusimmat trendit ja tuotteet. Tämä osio keskittyy kauneudenhoitoon laaja-alaisesti, sisältäen ihonhoidon, meikit, hiustenhoidon ja muut kauneustuotteet.

Toimittaja poimii markkinoiden tuoreimmat uutuustuotteet, tarjoten lukijoille arvokasta tietoa siitä, mitkä tuotteet ovat paitsi trendikkäitä, myös laadukkaita ja tehokkaita.

Kerran vuodessa kauneusalan asiantuntija esittelee vuoden parhaat kauneustuotteet, jotka ovat erottuneet jollain tavalla edukseen. Suositukset voivat perustua tuotteiden tehokkuuteen, koostumukseen, käyttömukavuuteen ja hinta-laatusuhteeseen.

Listaus auttaa lukijoita tekemään tietoisia valintoja omissa kauneudenhoitorutiineissaan ja löytämään toimivia tuotteita, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä tarpeitaan.

Eevan kauneuspalsta ei kuitenkaan ole vain tuotteiden esittelypalsta, vaan se käsittelee kauneudenhoitoon liittyviä teemoja laajemmin sekä tarjoaa parhaimmat vinkit ja neuvot siihen, miten jokainen voi ylläpitää ja korostaa omaa luonnollista kauneuttaan.

Monipuolista lifestyle-sisältöä

Kodinsisustuksen ja kauneuden lisäksi Eeva tarjoaa lukijoilleen monipuolisen kattauksen lifestyle-sisältöä, joka ulottuu ruoasta ja resepteistä aina terveyteen ja matkustamisen ihmeelliseen maailmaan.

Lempireseptini-palstalla julkisuudesta tutut hahmot avaavat keittiöidensä ovet ja jakavat suosikkireseptinsä sekä tarinat niiden takana. Tämä palsta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän makuelämyksiä ja henkilökohtaisia anekdootteja, jotka tarjoavat paitsi inspiraatiota omaan keittiöön myös mahdollisuuden kurkistaa julkkisten ruokamaailmaaan.

Eevan Terveysvinkit tarjoavat käytännönläheisiä neuvoja ja uusinta tietoa terveyden ja hyvinvoinnin saralta, olipa kyseessä sitten ravitsemus, liikunta, mielen hyvinvointi tai uni, tämä osio tarjoaa tärkeitä ohjeita ja tietoa, jotka auttavat heitä kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää.

Lehden matkajutut vievät lukijat kauaksi arjesta, esitellen kiehtovia kohteita ympäri maailmaa. Nämä jutut tarjoavat vinkkejä ja ideoita tuleviin seikkailuihin, olipa kyseessä sitten luksusloma, budjettimatka tai eksoottinen retki. Matkajuttujen siivillä lukijat pääsevät kiehtoville nojatuolimatkoille ja saavat inspiraatiota omiin matkasuunnitelmiinsa.

Eevan vakiopalstoja

Eeva on koskettava, laadukas, lämmin ja luotettava lehti. Se tarjoaa rentouttavia lukuhetkiä 12 kertaa vuodessa.

Lehden joka numerossa:

  • Kulttuurisuora: teatteri, näyttelyt, musiikki, kirjat ja elokuvat
  • Kauneudeksi-palsta
  • Muotia & asusteet -palsta
  • Matkalla Euroopan kaupungeissa tai kaukomailla- ja Matkalla-palstat
  • Ruoka & Makupalat
  • Terveydeksi-palsta
  • Nostalgiasarja
  • Kirje hänelle: julkkikset kirjoittavat kirjeen hänelle, jolle jäi jotain sanomatta
  • Lukijan kirje
  • Kysy meiltä -palsta
Kenelle?

Aikuiset naiset, erityisesti 40–65 -vuotiaat

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Riitta Nykänen

Ensimmäinen numero

1934

Levikki

101 988 (LT 2014)

Lukijamäärä

375 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

85 % naisia, 15 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

4,25 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram