Esquire (UK)

Esquire (UK) on olennainen tyyliopas miehille, jotka haluavat pysyä terävinä vuoden jokaisena päivänä.

Britannian painoksen joka numerossa muotisivuja, matkailua ja seikkailua, uusinta designia ja teknologiaa sekä ruokatoimittajien vinkkejä parhaisiin ravintolohin ja drinkkipaikkoihin. Syksyllä ilmestyy Big Watch Book.

Esquire tilattavissa nyt Suomeen joko itselle tai lahjaksi painettuna, digitaalisena tai yhdistelmätilauksena!

Esquire – Lifestyle-lehti miehille

Esquire on yhdysvaltalainen miesten lifestyle-lehti, jota julkaisee Hearst Communications. Sillä on yli 20 kansainvälistä painosta ja tämä sivu käsittelee sen Britannian painosta, Esquire UK:ta.

Esquire perustettiin vuonna 1933. Lehti kukoisti suuren laman ja toisen maailmansodan aikana perustajiensa Arnold Gingrichin, David A. Smartin ja Henry L. Jacksonin johdolla, kun taas 1960-luvulla se oli New Journalism -liikkeen edelläkävijä. 1990-luvun nopean ja jyrkän laskun jälkeen aikakauslehti uudistui elämäntapapainotteiseksi julkaisuksi David Grangerin johdolla.

Britannian painos Esquire-lehdestä on ilmestynyt vuodesta 1991 lähtien. Lehti sisältää artikkeleista luksusdesignista ja -kulttuurista, ruoasta, liiketoiminnasta, teknologiasta, muodista, musiikista ja kirjoista. Esquire pyrkii tarjoamaan aikuisempaa luettavaa kuin Maximin ja FHM:n kaltaiset "lädilehdet".

Joka kuukausi Esquiren kannessa esiintyy kuuluisia julkisuuden henkilöitä. Kansityttöihin ovat kuuluneet muun muassa Katy Perry ja Rachel Weisz, miesjulkkiksiin esimerkiksi Jeff Bridges, Jake Gyllenhaal ja Dizzee Rascal. Ensimmäinen kansitähti oli Brigitte Bardot.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram