Men's Health (UK)

Men's Health on Britannian myydyin miesten aikakauslehti.

Joka numero täynnä kaikkea, mitä tarvitset lihasten kasvattamiseen, rasvan polttamiseen ja stressin voittamiseen.

Nauti huipputason personal trainereiden vinkeistä, ravitsemusasiantuntijoiden herkullisista ateriaideoita, huippukehonrakentajien haastatteluista ja paljosta muusta.

Men's Health (UK) tilattavissa nyt myös Suomeen joko itselle tai lahjaksi painettuna kotiin kannettuna, digitaalisena näköislehtenä tai yhdistelmätilauksena!

Hearstin julkaisema Men's Health on maailman suurin miesten aikakauslehtibrändi 35:llä painoksellaan 59:ssä maassa. Se on myös lehtikioskien myydyin miestenlehti Yhdysvalloissa. Vaikka Men's Health aloitti miesten terveyslehtenä, se käsittelee nykyisin lukuisia miesten lifestyle-aiheita, mukaan lukien liikunta, ravitsemus, muoti ja seksuaalisuus. Men's Healthin ensimmäinen numero ilmestyi Yhdysvalloissa 1986.

Näin tilaat Men's Health -lehden Suomeen:

  1. Siirry kustantajan sivuille Katso tarjous -napista.
  2. Valitse digitaalinen, painettu tai yhdistelmätilaus.
  3. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi.
  4. Valitse alasvetovalikosta toimitusmaaksi Suomi, Finland.
  5. Valitse tarjous ja maksa tilauksesi luottokortilla.
TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram