GTi-Magazine

Suomen suosituin tuning-lehti GTi-Magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta.

GTi:n lukijoille auto on kaikki kaikessa. Lehti kulkee mukana harrastuksessa ja kertoo asiantuntevasti niin autoista kuin niiden tekniikasta ja itse rakentajistakin.

"Getarissa" keskitytään auton ulkonäön, tekniikan ja ajettavuuden parantamiseen. Se yhdistää upeimmat autot ja näyttävimmät kuvat, paljastaa alan kuumimmat trendit, jakaa kiinnostavimmat tarinat ja esittelee kuumimmat GTi-tytöt – se on Suomen paras tuning-lehti!

Katso GTi-Magazine-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

GTi Magazine logo

GTi-Magazine (usein lyhennettynä GTi) on Fokus Median julkaisema ja 10 kertaa vuodessa ilmestyvä harrasteautoja käsittelevä erikoislehti. Lehti on erikoistunut autojen virittämiseen eli tuunaukseen (engl. tuning) sekä auton ulkonäön muuttamiseen omistajansa mieltymysten mukaisesti. Lehden artikkeleissa esitellään erilaisia autoprojekteja, joiden yhteydessä esiintyy usein vähäpukeisia naisia. Pääpaino on 1990-2000-lukujen eurooppalaisissa ja japanilaisissa autoissa. Lehti testaa myös alaan liittyviä varusteita ja julkaisee tee itse -artikkeleja.

Vuonna 2013 lehden levikki oli 20 691 kappaletta ja se tavoitti 146 000 lukijaa. Muiden painettujen lehtien tavoin sen levikki lienee sittemmin laskenut, mutta lehti ei osallistu enää lukijaseurantaan. GTi-Magazine on perustettu vuonna 2000 ja sen päätoimittaja on Jarmo Markkanen.

GTi on tuningharrastajan ehdoton ykköslehti

Eurooppalaisia ja japanilaisia autoja rakentavien ja niiden ulkonäköä tai tekniikkaa parantavien nuorten miesten ehdoton valinta on GTi, joka on ollut oman sektorinsa ehdoton ykkönen ja auktoriteetti koko olemassa olonsa ajan.

Lehden vahvuutena on asiantunteva tieto, joka auttaa lukijoita heidän omissa projekteissaan olipa kyseessä sitten perus-katuauto tai näyttelyvoittaja. Artikkeleissa käsitellään ulkonäöltään upeimpia sekä tehoilta ja tekniikaltaan huippuunsa viritettyjä autoja.

GTi antaa ajankohtaista ja rahanarvoista hyötytietoa, parhaita vinkkejä sekä käytännöllisiä tee-itse -ohjeita, miten oman auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta voi kehittää ja parantaa.

Näyttävien autoesittelyjen lisäksi lehti sisältää runsaasti tietoa tekniikasta, driftingista, autohifistä, varaosista ja muista tuotteista, tapahtumista sekä ihmisistä ja heidän tarinoistaan projektien takana. Lisäksi lehdessä on helposti seurattavia rakentelu-ohjeita. Autot saavat ansaitsemansa arvot GTi:n korkealaatuisten kuvien ja visuaalisen taiton ansiosta.

Lehti vierailee alan tapahtumissa ja kisoissa sekä raportoi niistä kuvien kera - unohtamatta myöskään naiskauneutta. Joka numerossa esitellään GTi-tyttö.

Lehteä tekevät ovat itsekin tuunaajia, joten he seuraavat harrastekenttää tarkasti ja tietävät, mistä kirjoittavat. GTi:n rento ja konstailematon tyyli istuu erinomaisesti nuorten miesten maailmaan.

Lukijoille auto on kaikki kaikessa ja sen rakentelu harrastus, johon suhtaudutaan intohimoisesti.

GTi-Magazine on hyväntuulinen, intohimoinen, konstailematon, luotettava, miehekäs, näyttävä, rento, vauhdikas, värikäs tuninglehti, joka kertoo vauhdikkaasti kaiken tietämisen arvoisen autoista, tekniikasta, rakentelusta ja virittelystä!

Lehden sisällön ydintä ovat:

  • Autoesittelyt
  • Projektit
  • Hyötytieto ja vinkit
  • Varusteet
  • Tee itse -ohjeet
  • Tapahtumat ja kisat
  • GTi-tytöt

GTi-Magazine on saatavilla sekä tilaus- että irtonumeromyynnistä. Irtonumeroja myydään lehtipisteissä kautta maan. Lehti on tilattavissa kauttamme itselle tai lahjaksi eri pituisilla tilausjaksoilla. Tarjoukseen sisältyy usein myös tilaajalahja.

Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löydät mediakortit.fi -sivustolta.

Gti-Magazine muualla verkossa

Lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta gti.fi. Sivustolta löytyy autoihin liittyviä artikkeleja, videoita, GTi-malleja sekä tietoa lehden uusimmasta numerosta.

TilaaLehti.fi on lehtitarjouksia välittävä sivusto. Lehteen liittyvät tilausmuutokset, kuten osoitteenmuutokset, peruutukset ja laskutusasiat, tulee osoittaa aina julkaisija Fokus Media Finlandin asiakaspalveluun.

Kenelle?

Tuning-harrastajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 kertaa vuodessa (yht. 10 numeroa)

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Jarmo Markkanen

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

20 691 (Levikintarkastus 2013)

Lukijamäärä

146 000

Lukijaprofiili

84 % miehiä, 16 % naisia (KMT Lukija 2012)

Irtonumero

10,60 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-6058

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram