GTi-Magazine

GTi-Magazine on sopiva paketti Suomen hienoimpia harrasteautoja, parhaita tapahtumia sekä alan trendejä.

Lehteä tehdään pitkän linjan autoharrastajien voimin ja puhtaasti rakkaudesta lajiin: harrastajilta harrastajille.

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä lehti pitää sisällään kaiken, mitä autoharrastamisesta tarvitsee tietää.

 • Suomen upeimpia harrasteautoja, parhaimpia tapahtumia ja alan trendejä
 • Lisäksi tekniikka-artikkeleja, henkilökuvia ja paljon muuta
 • Harrastajilta harrastajille
 • 10 numeroa vuodessa

GTi-Magazine: Polttoainetta intohimoisille autoharrastajille

GTi-Magazine tarjoaa runsaasti autoesittelyjä, projekteja ja hyötytietoa autoharrastajille. Tutustu tarjouksiin ja tilaa nyt.

GTi-Magazine (usein lyhennettynä GTi tai "Getari") on Fokus Median julkaisema ja 10 kertaa vuodessa ilmestyvä harrasteautoja käsittelevä erikoislehti. Lehti on erikoistunut autojen virittämiseen eli tuunaukseen (engl. tuning) sekä auton ulkonäön muuttamiseen omistajansa mieltymysten mukaisesti.

Lehden artikkeleissa esitellään erilaisia autoprojekteja, joiden yhteydessä esiintyy usein vähäpukeisia naisia. Pääpaino on 1990-2000-lukujen eurooppalaisissa ja japanilaisissa autoissa. Lehti testaa myös alaan liittyviä varusteita ja julkaisee tee itse -artikkeleja.

Vuonna 2013 lehden levikki oli 20 691 kappaletta ja se tavoitti 146 000 lukijaa. Muiden painettujen lehtien tavoin sen levikki lienee sittemmin laskenut, mutta lehti ei osallistu enää lukijaseurantaan. Vuonna 2014 Sanoma myi Auto Bild Suomen Fokus Medialle.

GTi-Magazine on perustettu vuonna 2000 ja sen päätoimittaja on Matti Tirronen, joka seurasi tehtävässä Jarmo Markkasta.

GTi-Magazine on suomalaisen autoharrastajan ykköslehti

GTi-Magazine on enemmän kuin pelkkä lehti – se on intohimoisten autoharrastajien aarreaitta, joka tarjoaa lukijoilleen parhaan katsauksen Suomen hienoimpiin harrasteautoihin, huikeimpiin tapahtumiin ja tärkeimpiin alan trendeihin. Lehden tekemisestä vastaa joukko pitkän linjan autoharrastajia, jotka rakkaudesta lajiin jakavat tietonsa ja kokemuksensa lukijoilleen.

GTi-Magazine ilmestyy 10 kertaa vuodessa, tarjoten jokaisessa numerossa kattavan paketin kaikkea, mitä autoharrastajan tarvitsee tietää.

Miksi tilata GTi-Magazine?

GTi-Magazinen kansia vuodelta 2024. Lehdissä käsitelty mm. vanteita, Nissan 200SX:ää ja "siipi-Corollaa".

Eurooppalaisia ja japanilaisia autoja rakentavien ja niiden ulkonäköä tai tekniikkaa parantavien nuorten miesten ehdoton valinta on GTi, joka on ollut oman sektorinsa ehdoton ykkönen ja auktoriteetti koko olemassa olonsa ajan.

Lehden vahvuutena on asiantunteva tieto, joka auttaa lukijoita heidän omissa projekteissaan olipa kyseessä sitten perus-katuauto tai näyttelyvoittaja. Artikkeleissa käsitellään ulkonäöltään upeimpia sekä tehoilta ja tekniikaltaan huippuunsa viritettyjä autoja.

GTi antaa ajankohtaista ja rahanarvoista hyötytietoa, parhaita vinkkejä sekä käytännöllisiä tee-itse -ohjeita, miten oman auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta voi kehittää ja parantaa.

Näyttävien autoesittelyjen lisäksi lehti sisältää runsaasti tietoa tekniikasta, driftingista, autohifistä, varaosista ja muista tuotteista, tapahtumista sekä ihmisistä ja heidän tarinoistaan projektien takana. Lisäksi lehdessä on helposti seurattavia rakentelu-ohjeita. Autot saavat ansaitsemansa arvot GTi:n korkealaatuisten kuvien ja visuaalisen taiton ansiosta.

Lehti vierailee alan tapahtumissa ja kisoissa sekä raportoi niistä kuvien kera - unohtamatta myöskään naiskauneutta. Joka numerossa esitellään GTi-tyttö.

Lehteä tekevät ovat itsekin tuunaajia, joten he seuraavat harrastekenttää tarkasti ja tietävät, mistä kirjoittavat. GTi:n rento ja konstailematon tyyli istuu erinomaisesti nuorten miesten maailmaan.

Lukijoille auto on kaikki kaikessa ja sen rakentelu harrastus, johon suhtaudutaan intohimoisesti.

GTi-Magazine on hyväntuulinen, intohimoinen, konstailematon, luotettava, miehekäs, näyttävä, rento, vauhdikas, värikäs tuninglehti, joka kertoo vauhdikkaasti kaiken tietämisen arvoisen autoista, tekniikasta, rakentelusta ja virittelystä!

Autoesittelyjä, projekteja, hyötytietoa ja paljon muuta

GTi:n ydinsisältöä ovat:

 • Autoesittelyt
 • Projektit
 • Hyötytieto ja vinkit
 • Varusteet
 • Tee itse -ohjeet
 • Tapahtumat ja kisat
 • GTi-tytöt

Uusia näkökulmia ja inspiraatiota

GTi-Magazine tarjoaa tuoreita näkökulmia ja inspiroi autoharrastuksen pariin. Lehti tuo esille upeita autoja ja mielenkiintoisia tekniikka-artikkeleita, jotka yhdistyvät vauhdikkaaksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Lukijoille autot ovat enemmän kuin pelkkiä ajoneuvoja – ne ovat elämäntapa, johon käytetään aikaa ja rahaa intohimoisesti.

Suomen suosituin tuning-lehti

Suomen suosituin tuning-lehti GTi-Magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Lehteä tehdään intohimolla, ja se tavoittaa nuoret miehet ja naiset, mutta myös aikuisemmatkin lukijat, joiden suonissa virtaa bensa.

Tekniikaltaan viritetyt ja ulkoasultaan toinen toistaan näyttävämmät autot vievät lukijat mukanaan.

Asiantuntevaa ja intohimoista sisältöä

Gti-Magazine kulkee vahvasti mukana autoharrastuksessa, tarjoten asiantuntevia artikkeleita autoista ja niiden tekniikasta, unohtamatta myöskään niiden rakentajia. Lehden toimitus koostuu aktiivisista autofriikeistä itsekin, joiden omakohtainen rakentelutausta varmistaa, että sisältö on asiantuntevaa ja intohimoista.

Lehti opastaa, miten parantaa auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta.

Harrastajillta harrastajille

GTi-Magazine ei ole vain lehti – se on osa autoharrastajien yhteisöä. Lehden tekijöiden syvällinen harrastustausta varmistaa, että toimittajat tietävät, mistä ja miten puhua yleisölleen.

Getarissa yhdistyvät mielenkiintoiset autot, upeat kuvat ja parhaat tarinat, jotka kietoutuvat näyttäväksi ja kiiltäväksi kokonaisuudeksi. Lehti kertoo tarinoita autoista ja niiden omistajista, tuoden esiin sekä auton ulkonäön että tekniikan sekä ajettavuuden parantamisen.

Tilaa GTi-Magazine TilaaLehti.fi-sivustolta

Tilaa Gti-Magazine nyt TilaaLehti.fi-sivuston ja sen kumppaneiden kautta, ja pääset osaksi Suomen intohimoisinta autoharrastajien yhteisöä.

Voit valita joko 5 tai 10 numeron määräaikaistilauksen tai edullisemman jatkuvan tilauksen, joka takaa, että et jää paitsi yhdestäkään numerosta. Osaan tarjouksista voi sisältyä tilaajalahja, kuten yksi tai kaksi ylimääräistä numeroa tai jokin muu tuote.

Ilmestymispäivät ja teemat

GTi-Magazine ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

 1. 17.1.2024. Tekniikkaswappi-spesiaali.
 2. 21.2.2024. Talleissa tapahtuu.
 3. 27.3.2024. Vanne-extra, vuoden uutuusvanteet esittelyssä.
 4. 2.5.2024. Näyttelykausi alkaa – Messuextra!
 5. 5.6.2024. Kesän tapahtumakalenteri ja vinkit kesän parhaista tapahumista!
 6. 10.7.2024. Tehonumero, esittelyssä tuhansia hevosvoimia!
 7. 28.8.2024. Kesän SUURI tapahtumanumero.
 8. 2.10.2024. Ysärinumero, esittelyssä 90-luvun helmiä.
 9. 6.11.2024. Talvi tulee ja harrastus siirtyy taas talleihin.
 10. 11.12.2024. Vuoden yhteenveto ja kauden parhaat muistot!

Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löydät myös mediakortit.fi-sivustolta.

Lisätietoa: gti.fi

GTi Magazine logo

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

TilaaLehti.fi on lehtitarjouksia välittävä sivusto. Lehteen liittyvät tilausmuutokset, kuten osoitteenmuutokset, peruutukset ja laskutusasiat, tulee osoittaa aina julkaisija Fokus Media Finlandin asiakaspalveluun.

Nesenta Oy/Fokus Media
Hirsalantie 11
02420 JORVAS

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A
00560 Helsinki

Kenelle?

Tuning-harrastajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 kertaa vuodessa (yht. 10 numeroa)

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Matti Tirronen

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

20 691 (Levikintarkastus 2013)

Lukijamäärä

146 000

Lukijaprofiili

84 % miehiä, 16 % naisia (KMT Lukija 2012)

Irtonumero

10,60 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-6058

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram