Wheels Magazine

Ruotsalainen Wheels Magazine on Skandinavian johtava kuukausittain ilmestyvä jenkkiautolehti. Sitä lukevat kaiken ikäiset jenkkiautoista ja -moottoripyöristä kiinnostuneet miehet ja naiset.

Wheels Magazine inspiroi ja välittää tietoa jenkkiharrastuksesta. Joka numerossa autoja, tapahtumia, tekniikkaa ja henkilöitä harrastuksen parissa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

 

Wheels Magazine on ruotsalainen, vuonna 1977 perustettu autolehti, jota julkaisee Egmont Publishing. Lehden päätoimitus sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa, ja se tavoittaa noin 90 000 lukijaa.

Lehti on keskittynyt jenkkiautoihin ja hot rodeihin. Sitä lukevat kaiken ikäiset miehet, jotka ovat kiinnostuneet amerikkalaisista autoista ja moottoripyöristä.

Wheels Magazine inspiroi ja välittää tietoa amerikkalaisten autojen harrastuksesta. 14 kertaa vuodessa ilmestyvän lehden joka numero sisältää reportaaseja autoista, tapahtumista, tekniikasta ja ihmisistä harrastuksen parissa. Se kattaa kustomoidut, rodit, muskeliautot, originellit ja täyskokoiset, näyttelyt, kruisailut ja tapahtumat sekä tarjoaa arvokkaita vinkkejä lukijoille omien rakennusprojektiensa kautta.

Katso myös:

Kenelle?

Jenkkiautoharrastajille

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Mia Norberg

Ensimmäinen numero

1977

Levikki

-

Lukijamäärä

n. 90 000

Lukijaprofiili

93 % mieslukijoita, 7 % naislukijoita

Irtonumero

8,70 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram