Bilsport

Ruotsin suosituin moottorilehti, joka tarjoaa tyylikkäitä, suorituskykyisiä ja viritettyjä autoja kaikenikäisille autoharrastajille.

Joka toinen viikko ilmestyvä Bilsport kertoo kaiken mitä sinun tulee tietää autojen tuunauksesta, moottoriurheilusta ja tarvikkeista.

Se antaa hyödyllisiä vinkkejä oman auton rakentamiseen ja esittelee myös mielenkiintoisia ihmisiä rattien takana.

Bilsport on Ruotsin suosituin moottorilehti kaikenikäisille autoharrastajille. Lehteä julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg, joka on Skandinavian suurin moottorilehtikustantaja. Siitä ilmestyy vuodessa 26 numeroa, joista kaksi on tuplanumeroita.

Bilsport-autolehti sopii kaikille, jotka tykkäävät tyylikkäistä ja viritetyistä autoista – suorituskykyisistä tai ulkonäöltään tavallisista. Bilsportin mukana tapaat myös mielenkiintoisia ihmisiä rattien takana.

Lehdestä löydät kaiken autojen rakentelusta, testeistä, moottoriurheilusta ja tarvikkeista sekä hyödyllisiä vinkkejä oman auton rakentamiseen. Jos pidät autoista, joissa on asennetta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Reportaaseja autonäyttelyistä ja -messuilta, ostovinkkejä, moottoriurheilu-uutisia ja Ruotsin suosituin käytettyjen autojen markkinat harrastajille.

Bilsport logo

Bilsportin historiaa

Bilsport on ilmestynyt vuodesta 1962 lähtien. Aluksi kerran kuukaudessa ilmestynyt lehti sisälsi juttuja rallista ja kilpailuista sekä selostuksia ja tuloslistauksia. 1970-luvulla mukaan tulivat raportit ja tilastot Formula 1:stä. Se kertoi jo varhain tulevista F1-kuljettajista, kuten Reine Wisell ja Ronnie Peterson. Joulukuussa 1974 lehti lopetettiin väliaikaisesti.

Kesällä 1975 lehti elvytettiin uudelleen ja sen painopiste muuttui. Tulokset ja tilastot katosivat lähes kokonaan ja kilpa-autoilua käsiteltiin vähemmän.

Nykyään lehti on Ruotsin laajin autoharrastajien julkaisu, ja se sisältää materiaalia autonäyttelyistä ja -tapahtumista, vierailee auton rakentajien luona ja testaa sekä ulkomaiset autot että kotimaiset autot omalla testiradallaan. Bilsport on osaltaan mukana järjestämässä Bilsport Performance & Custom Motor Show'ta Jönköpingissä, joka kerää noin 90 000 kävijää vuosittain.

Bilsport.se

Lehden nettisivuilta osoitteessa bilsport.se löytyy autojen esittelyjä, moottoriurheilu-uutisia, tietoa auton tuunauksesta, tapahtumista, tulospörssi, videoita ja kuvagallerioita. Lehti on myös Facebookissa.

Kenelle?

Kaikenikäisille autoharrastajille

Ilmestyy

24 kertaa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Emanuel Gylling

Ensimmäinen numero

1962

Levikki

19 600 (TS)

Lukijamäärä

122 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

85 % mieslukijoita, 15 % naislukijoita, suurin ikäryhmä 20-49 -vuotiaat

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0347-2035

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram