Trailer

Trailer on levikillä mitattuna Ruotsin suurin kuorma-autolehti. Kerran kuussa ilmestyvä lehti tarjoaa informatiivista ja viihdyttävää luettavaa kuljetusalan ammattilaisille.

Se koeajaa ja testaa uudet ja käytetyt kuorma-autot, seuraa alan kehitys, vierailee rekkapysäkeillä ja kuljetusyrityksissä, keskustelee alaan vaikuttavista laeista ja asetuksista, raportoi alan tapahtumista sekä toimii käytetyn kaluston markkinapaikkana.

Trailer tilattavissa nyt Suomeen vuoden (11 numeroa) tai puolen vuoden (6) numeroa määräaikaistilauksena!

Trailer Magazine logo

Trailer on ruotsalainen kuorma-auton kuljettajien oma ammattilehti. Kuukausittain ilmestyvää lehteä julkaisee Albinsson & Sjöberg ja sen päätoimittajana toimii Rutger Andersson. Lehti on perustettu vuonna 1980.

Trailer-lehden sisältöä

Trailer koeajaa ja testaa uudet ja käytetyt kuorma-autot, seuraa kehitystä sekä vierailee rekkapysäkeillä ja kuljetusyrityksissä. Lisäksi lehti kertoo uusista kuljettajia koskevista laeista ja asetuksista. Begblocket-palstalla kohtaavat käytettyjen myyjät ja ostajat.

Mielenkiintoisia reportaaseja alan uutisista, virastoista ja organisaatioista. Tietoa myös rekkafestareista ja -näyttelyistä. Lehden lukijat saavat sekä informatiivista että viihdyttävää lukemista.

Lehden lukijat ovat kuorma-autoteollisuuden ammattilaisia, jotka arvostavat laatua, tehokkuutta ja mukavuutta.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan (7,50 €/numero, 2016) sekä tilattavissa Suomeen vuoden (11 numeroa, joista yksi kaksoisnumero) tai puolen vuoden (6 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

Kuorma-autoteollisuuden ammattilaisille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Rutger Andersson

Ensimmäinen numero

1980

Levikki

24 100 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

59 000 (Orvesto 2015)

Lukijaprofiili

85 % mieslukijoita, 15 % naislukijoita

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0349-9790

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram