Trucking Scandinavia

Trucking Scandinavia on lehti heille, jotka ajavat työkseen koneilla tai rekoilla, tai ovat muuten vain kiinnostuneita kaikesta, mikä jylisee.

Lehti keskittyy raskaaseen kalustoon, metsäkoneisiin ja kuljetukseen. Se sisältää alan uutisia, testejä, vinkkejä ja mielenkiintoisia kuvareportaaseja. Juttusen keskiössä ovat aina ihmiset ja heidän työssään käyttämän ajoneuvot ja koneet.

Trucking Scandinavia ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista yksi on paksumpi kaksoisnumero, ja se on ruotsinkielinen. Lehti tilattavissa nyt Suomeen puolen vuoden tai vuoden määräaikaistilauksena!

 

Prenumerera på Trucking Scandinavia

Trucking Scandinavia on ruotsalainen ammattilehti, joka keskittyy raskaaseen työmaakalustoon, metsätalouteen ja kuljetukseen. Lehti on suunnattu koneenkäyttäjille, omistajille ja kuljettajille. Se on ilmestynyt vuodesta 2003 ja sitä julkaisee Albinsson & Sjöberg.

Trucking Scandinavia on Ruotsin suurin raskaan kaluston erikoislehti. Se käsittelee kaivinkoneita, kuorma-autoja, traktoreita, dumppereita, metsäkoneita ja muuta raskasta kalustoa. Juttujen keskipisteessä ovat aina ihmiset sekä ajoneuvot ja koneet, joita he käyttävät työssään.

Lehden lukijat ovat tavallisia ihmisiä, jotka tuntevat alan, mutta haluavat tietää vielä enemmän. Siksi lehti on täynnä alan uutisia, testejä, huipputason kuvareportaaseja sekä tietysti myös veteraanikoneita.

Saatavuus ja tilaaminen

Trucking Scandinavia on saatavilla Suomessa sekä tilaus- että irtonumeromyynnissä. Irtonumeron hinta Lehtipisteissä on 7,50 €/numero (2016). Lisäksi lehti on tilattavissa kotiin tai työpaikalle puolen vuoden (6 numeroa) tai vuoden (11 numeroa) määräaikaistilauksena.

Vuodessa ilmestyy 11 numeroa, joista yksi on kaksoisnumero.

Lisätietoa lehdestä: trucking.se

Kenelle?

Maanrakennus-, metsä- ja kuljetusalalla työskentelevät

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Henrik Kindwall

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

13 300 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

89 % mieslukijoita, 11 % naislukijoita

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

1652-2001

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram