Mediuutiset

Mediuutiset on tutkitusti Suomen suosituin terveydenhuollon uutislehti. Se paketoi olennaisen terveydenhuollon pääuutiset ja ilmiöt 35 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu lääkäreille, terveydenhuolto-, lääke- ja apteekkialan ammattilaisille, sairaaloille ja työterveysasemille.

Mediuutisista saat hyvän yleiskuvan viikon pääuutisista terveydenhuoltoalalla ja lehden teemasivut kiteyttävät tiedot muista ajankohtaisista terveysaiheista.

Katso Mediuutiset-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Mediuutiset-lehden logo

Mediuutiset on sitoutumaton suomalainen terveydenhuollon uutislehti, joka ilmestyy kolme kertaa kuukaudessa. Lehden omistavat puoliksi Medicine Today International ja Alma Talent. Mediuutisten painos on noin 23 000 ja lehden päätoimittajana toimii Anna Niemelä.

Terveydenhuollon olennaisimmat uutiset

Mediuutiset on Suomen suurin ja siteeratuin terveydenhuollon ammattilaisten uutislehti, joka on suunnattu etupäässä lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja terveydenhuollon päättäjille. Mediuutiset kertoo olennaisen terveydenhuollosta tarjoamalla terveydenhuollon ajankohtaiset uutiset ja ilmiöt luotettavasti. Lehti tavoittaa niin lääkärit, sairaalat, työterveysasemat kuin lääketieteen opiskelijatkin.

Mediuutisten suosion takana on lehden ajankohtaisuus ja monipuolisuus. Lehti tarjoaa lukijoilleen hyvän yleiskuvan viikon pääuutisista terveydenhuoltoalalla. Jutut koetaan myös koskettavina ja tunteita herättävinä.

Lehden teemasivut kiteyttävät tiedot muista ajankohtaisista aiheista. Tämän vuoden teemoja ovat olleet muun muassa diabetes, allergiat, sydän- ja verisuonisairaudet, tuki- ja liikuntasairaudet, aivosairaudet, keuhkosairaudet ja reuma.

Mediuutiset-lehtiä Kuva: Mediuutisten Facebook

Monikanavainen media

Mediuutiset on monikanavainen media, joka ulottuu printtilehden lisäksi digitaalisiin medioihin ja tapahtumiin:

Mediuutiset.fi -verkkopalvelu tuottaa Suomen ainoaa terveydenhuollon uutisvirtaa ja kertoo olennaisen tiedon terveydenhuollosta nopeasti ja tehokkaasti. Uutissivuston lukijoihin kuuluu lääkäreitä, terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisia sekä terveydenhuollon päättäjiä.

Verkkopalvelulla on noin 7000 viikottaista käyttäjää ja noin 4000 uutiskirjetilaajaa. Mediuutiset löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Mediuutiset järjestää myös korkeatasoisia tapahtumia, joita ovat muun muassa Medi-illat, Mediakatemiat ja Mediareenat.

Lehden historiaa

Mediuutiset on perustettu vuonna 1998. Se on erityisesti lääkäreille, apteekkialan ammattilaisille ja terveydenhuollon päättäjille suunnattu sitoutumaton ammattilehti.

Lehden konsepti syntyi vuonna 1994, kun Ruotsissa perustettiin Dagens Medicin. Nykyisin Medicine Today International -konserniin kuuluvat sisarlehdet Ruotsissa (Dagens Medicin), Tanskassa (Dagens Medicin), Norjassa (Dagens Medisin), Puolassa (Puls Medycyny), Virossa ja Sloveniassa.

Kenelle?

Lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja terveydenhuollon päättäjille

Ilmestyy

44 kertaa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Anna Niemelä

Ensimmäinen numero

1998

Levikki

23 000 (painos)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram