Ålands Sjöfart & Handel

Ålands Sjöfart on julkaissut Ålands Sjöfart & Handel -lehteä jo vuodesta 1939 lähtien. Se on lehti, joka seuraa merenkulkua ja sen kaikkia aloja.

Meriliikenne ja Ahvenanmaa ovat kulkeneet käsi kädessä satojen vuosien ajan. Ahvenanmaan merenkulkualue kattaa laajan alueen. Niin tekee myös Ålands Sjöfart.

Ahvenanmaan merenkulku on nyt vahvempaa kuin koskaan. Lehden 15 000 painos tekee siitä maailman suurimman ruotsinkielinen merenkulkulehden. Ålands Sjöfart toimitetaan eduskunnan jäsenille, kaikille ahvenanmaalaisille kotitalouksille sekä tilaajille kaikissa Pohjoismaissa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ålands Sjöfart – Aikakauslehti koko maailman merenkulusta

 Ålands Sjöfart

Ahvenanmaan merenkulku on vahvaa ja ulottuu kauas. Ålands Sjöfart -lehden painos on 16 000 kappaletta ja se on maailman suurin ruotsinkielinen merenkulkulehti. Se jaetaan kaikille varustamoille Ahvenanmaalla, Suomessa ja Ruotsissa, Suomen ja Ruotsin parlamenteille, kaikille Ahvenanmaan kotitalouksille sekä tuhansille tilaajille Pohjoismaissa ja muualla maailmassa.

Ålands Sjöfartin tekijät elävät ja hengittävät merenkulusta. He ovat siellä missä tapahtuu ja raportoi sinulle uutisista, ihmisistä ja laivoista, joilla on merkitystä. Facebookissa lehdellä on lähes 26 000 seuraajaa ja ystävää. Interaktiivisuus ja kattavuus ovat korkeita. Lehti tavoittaa usein yli miljoona lukijaa joka kuukausi.

Ahvenanmaan merenkulkuklusteri ulottuu kauas maakunnan rajojen ulkopuolelle. Samoin Ålands Sjöfart, pohjoismainen Joutsenmerkitty aikakauslehti.

Ålands Sjöfart rf on julkaissut Ålands Sjöfart & Handel -lehteä jo vuodesta 1939 lähtien. Koska Ahvenanmaa ja merenkulku ovat kulkeneet käsi kädessä jo satojen vuosien ajan.

Kaikki lehdessä julkaistut artikkelit löytyvät myös lehden verkkosivuilta.

Kenelle?

Ahvenanmaan merenkulusta kiinnostuneille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Ålands Sjöfart rf

Päätoimittaja

Jörgen Pettersson

Ensimmäinen numero

1939

Levikki

15 000 (painos)

Lukijamäärä

30 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram