Ålands Sjöfart & Handel

Ålands Sjöfart on julkaissut Ålands Sjöfart & Handel -lehteä jo vuodesta 1939 lähtien. Se on lehti, joka seuraa merenkulkua ja sen kaikkia aloja.

Meriliikenne ja Ahvenanmaa ovat kulkeneet käsi kädessä satojen vuosien ajan. Ahvenanmaan merenkulkualue kattaa laajan alueen. Niin tekee myös Ålands Sjöfart.

Ahvenanmaan merenkulku on nyt vahvempaa kuin koskaan. Lehden 15 000 painos tekee siitä maailman suurimman ruotsinkielinen merenkulkulehden. Ålands Sjöfart toimitetaan eduskunnan jäsenille, kaikille ahvenanmaalaisille kotitalouksille sekä tilaajille kaikissa Pohjoismaissa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

 Ålands Sjöfart

Lehdellä on Facebookissa yli 6 300 seuraajaa ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa on aktiivista. Lehti tavoittaa noin 30 000 lukijaa viikoittain ja kiinnostus merenkulkua kohtaan on korkeaa. Kaikki lehdessä julkaistut artikkelit löytyvät myös verkkosivuilta.

Kenelle?

Ahvenanmaan merenkulusta kiinnostuneille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Ålands Sjöfart rf

Päätoimittaja

Jörgen Pettersson

Ensimmäinen numero

1939

Levikki

15 000 (painos)

Lukijamäärä

30 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram