Ajolinja

Ajolinja on Suomen suurin kuljetusalan pk-yrittäjien ammattilehti. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee B Yhtiöt Oy.

Ajolinja sisältää uutisia, tiedotteita, testejä, koulutuksia ja viihdettä. Se haastattelee kuljetusalan ammattilaiset ja kertoo uusimman tiedon kuljetusyrittäjyydestä.

Lehti vaikuttaa asiantuntevalla ja puolueettomalla tavallaan kuljetusalan yritysten päätöksentekoon.

Katso paras Ajolinjan tarjous alta ja tilaa ammattiautoilun ykköslehti nyt kampanjahintaan!

Katso Ajolinja-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Ajolinja on Suomen suurin ja ainoa kuljetusalan pk-yrittäjien ja omistajakuljettajien ammattilehti. Lehti on suunnattu kaikille ammattiautoilijoille, työkoneiden ja jatkokoulutuksen parissa työskenteleville yrittäjille, johtajille ja päättäjille. Lehteä julkaisee B Yhtiöt Oy (ent. Kustannus Oy Autotekniikka) ja sen päätoimittaja on Jouni Hievanen. Ajolinja on perustettu vuonna 1982.

Ajolinjan pääsisältöä ovat uutiset, tiedotteet, testit, uutuudet ja koulutukset – unohtamatta myöskään viihdettä. Se haastattelee kuljetusalan ammattilaiset, kokeilee ja testaa tuoteuutuudet ja kertoo uusista koulutuksista. Se kertoo uuden tiedon kuljetusyrittäjyydestä, ajojärjestelyistä ja kuljettajien turvallisuudesta. Se osallistuu myös lukijoiden harrastuksiin ja antaa niihin ideoita.

Ajolinja vaikuttaa asiantuntevalla ja puolueettomalla tavallaan yritysten päätöksentekoon ja hankintoihin. Lukijat saavat lehdestä ammatissaan tarvitsemansa tiedon puolueettomasti. Lukijoiden suhde lehteen on vahva ja ajan myötä syntynyt.

Lehteä lukevat muun muassa ammattikuljettajat, kuljetusalan yrittäjät, johtajat ja päättäjät sekä kuljetusalan hankinnoista vastaavat.

Ajolinja on kuljetusalan viihteellinen uutislehti, joka kertoo taustat ja tunnelmat suoraan tien päältä!

Muualla verkossa

Lehden paperiversiota tukee osoitteessa boy.fi/ajo sijaitseva verkkosivusto, josta löydät pääkirjoituksen, kuljetusalan artikkeleja ja uutisia sekä edellisten numeroiden sisällysluettelot. Sivuston kautta voit lähettää myös oman juttuvinkkisi toimitukselle. Lehti julkaisee uutisia myös Facebookissa.

Kenelle?

Kuljetusalan yrittäjille ja päättäjille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

B Yhtiöt Oy

Päätoimittaja

Jouni Hievanen

Ensimmäinen numero

1982

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

89 % miehiä, 11 % naisia

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0359-3010

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram