Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä erikoistalouslehti.

MT:ssä käsitellään maaseudun elinkeinoja, maataloutta, metsätaloutta ja maaseutuyrittäjyyttä. Lehdestä saat myös kotimaan ja ulkomaan politiikan ja talouden uutiset tuoreeltaan. Mielipideosastolla myös lukijat pääsevät ääneen. Lehti julkaisee vuosittain erikoisnumeroita, joissa käsitellään tiettyä teemaa laajemmin.

Maaseudun Tulevaisuus on ainoa kotimainen sanomalehti, joka on kyennyt viimeisen 10 vuoden aikana kasvattamaan lukijamääräänsä. Se on nyt Suomen toiseksi luetuin päivälehti 336 000 lukijallaan.

Katso Suomen paras Maaseudun Tulevaisuuden tarjous ja tilaa ajankohtainen, kiinnostava ja monipuolinen lehti nyt kampanjahintaan!

Katso Maaseudun Tulevaisuus-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Maaseudun Tulevaisuus on valtakunnallinen erikoistalouslehti ja Suomen toiseksi luetuin päivälehti. Se on Maa- ja metsätaloustuottejain keskusliiton eli MTK:n pää-äänenkannattaja. Lehti on poliittisesti sitoutumaton.

Maaseudun Tulevaisuuden levikki on 78 899 (LT 2014) ja sillä on 336 000 lukijaa (KMT 2014). Maaseudun erikoissanomalehteä julkaisee Viestilehdet Oy, joka on Suomen johtava maaseutuun liittyvien sisältöjen tuottaja. Maaseudun Tulevaisuuden lisäksi se julkaisee muun muassa Koneviesti- ja Aarre-aikakauslehtiä. Lehden päätoimittajana toimii Mikael Pentikäinen, joka aloitti tehtävässä tammikuussa 2015.

Sisältö

Sisällöltään Maaseudun Tulevaisuus eli MT keskittyy maaseudun elinkeinoihin, maa- ja metsätalouteen, maaseutuyrittäjyyteen, kulttuuriin ja harrastuksiin. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset kotimaasta ja maailmalta sekä kertoo uutisten taustoista.

MT julkaisee vuosittain yli 20 teemanumeroa, joissa käsitellään laajemmin esimerkiksi metsänhoitoa, rakentamista, koulutusta, yritystukia, puutarhaa, kotieläimiä ja hevostaloutta. Metsänomistaja-teemanumero ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se postitetaan tilaajien lisäksi lähes kaikille Suomen metsänomistajille. Metsä Plus -erikoisnumero ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Se postitetään tilaajien lisäksi alueen suurimmille metsätiloille.

Myös lukijat pääsevät ilmaisemaan mielipiteensä ja ottamaan kantaa asioihin laajojen mielipidekirjoitusten muodossa. Oman mielipiteensä voi tuoda julki Maaseudun Tulevaisuuden nettisivuilla ja parhaat julkaisut pääsevät mukaan lehden painettuun versioon. Tärkeimpiä maatalousuutisia julkaistaan myös lehden Facebook-sivulla ja Twitterissä.

Suomalainen menestystarina

Maaseudun Tulevaisuus on suuri suomalainen menestystarina, jota on kehitetty sen perustamisesta lähtien vuodesta 1916. Perinteisestä maatalousmediasta on kasvanut yksi Suomen johtavista uutis- ja talouslehdistä sekä arvostettu valtakunnallinen brändi. Lukijakunta on laajentunut kattamaan kaikkien maaseudun asukkaiden ja yrittäjien ammattiryhmät.

Maaseudun Tulevaisuus on vuosituhannen suurin menestystarina sanomalehtien joukossa. Se on ainoa sanomalehti, joka on viimeisten 10 vuoden aikana kyennyt lisäämään lukijamääräänsä. Suomen toiseksi luetuimmalla päivälehdellä on nyt 336 000 lukijaa (KMT 2014). Se on lukijoilleen ajankohtaisin, luotettavin, kiinnostavin, monipuolisin, hyödyllisin, tärkein ja tarkimmin luettu lehti.

Huom. Maaseudun elinkeinonharjoittajat voivat lisätä lehden hinnan verovähennyksiin.

Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-kuukausiliite

Kantri-kuukausiliite

Kantri on Maaseudun Tulevaisuuden rennommalla otteella tehty kuukausiliite, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

Kantri sisältää asiaa ja tunnelmointia taajaman ulkopuolelta. Se käsittelee muun muassa vapaa-aikaa, harrastuksia, ilmiöitä, luontoa, tapahtumia ja trendejä.

Kestotilaajat voivat lukea MT:n ja Kantrin näköislehteä sekä aikaisempia numeroita netissä.

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy kolme kertaa viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kenelle?

Maa- ja metsätalousalalla oleville, maaseutuyrittäjille ja maaseudun asioista kiinnostuneille

Ilmestyy

Kolme kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Vuonna 2015 ilmestyy yhteensä 151 numeroa.

Julkaisija

Viestilehdet Oy

Päätoimittaja

Mikael Pentikäinen (vuodesta 2015)

Ensimmäinen numero

20.11.1916

Levikki

78 899 (LT 2014)

Lukijamäärä

336 000 (KMT 2014)

Lukijaprofiili

76 % miehiä, 24 % naisia

Irtonumero

1,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-3787

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram