African Business

African Business on johtava Afrikkaan keskittyvä talouslehti yli 140 000 lukijallaan Afrikassa ja maailmanlaajuisesti.

Myydyin ja arvostetuin panafrikkalainen talouslehti tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Afrikan talouteen ja liike-elämään. Sen useaan otteeseen palkittu toimitustiimi tunnetaan toimituksellisista saavutuksistaan.

Lehti sisältää raportaaseja eri teollisuuden aloilta, mukaan lukien liikenne, teknologia, energia, kaivostoiminta, rakentaminen, ilmailu ja maatalous. Lisäksi se tarjoaa Afrikan suurimpien nimien haastatteluja ja tietoa yritystapahtumista, jotka antavat kontekstin maanosan tarjoamille mahdollisuuksille.

African Business -lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiovelle kannettuna vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 11 numeroa!

Katso African Business-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

African Business -lehden logo

African Business on Afrikan taloutta ja liike-elämää käsittelevä aikakauslehti, jota julkaisee lontoolainen IC Publications. Lehden perusti Anver Versi ja sen ensimmäinen numero ilmestyi tammikuussa 1982. Kuukausittain ilmestyvä lehti kattaa yritystapahtumat Afrikassa ja erikoisraportaaseissa keskustellaan eri teollisuuden aloista ja erikoisaloista. Englannin lisäksi lehti ilmestyy ranskaksi.

Lehti järjestää vuosittain African Business Awardsin yhteistyössä Commonwealth Business Councilin kanssa.

African Business on myydyin panafrikkalainen talouslehti

African Business pitää hallussaan myydyimmän ja arvostetuimman panafrikkalaisen talouslehden titteliä ja sen palkittu toimitustiimi on laajasti arvostettu sen toimituksellisista saavutuksistaan.

Afrikkalaisesta näkökulmasta kirjoitettu julkaisu tarjoaa kaikki tärkeimmät työkalut pysymään kärryillä maailmaa muuttavan mantereen asioista. Lehden erityisraportit tarjoavat korvaamatonta asiantuntemusta yrityksille profiloiden monenlaisia toimialoja, mukaan lukien teknologia, liikenne, energia, kaivostoiminta, rakentaminen, ilmailu ja maatalous.

Joka kuukausi Afrikan suurimpien nimien haastatteluja, toimialareportaaseja ja maatietoja, jotka antavat kontekstin ja merkityksen Afrikan tarjoamille mahdollisuuksille.

Lehteä lukevat päätöksentekijät, yritysjohtajat, sijoittajat, vaikuttajat ja mielipidejohtajat maailmanlaajuisesti. Se tavoittaa yli 140 000 lukijaa yli 80 maassa.

Katso myös:

Kenelle?

Afrikan talousasioita seuraaville

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

IC Publications Ltd

Ensimmäinen numero

tammikuussa 1982

Levikki

25 572 (ABC 2014)

Lukijamäärä

140 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0141-3929

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram