Gardens Illustrated

Jos olet varsinainen viherpeukalo, etkä rakasta mitään muuta niin paljon kuin puutarhassasi touhuilua, on Gardens Illustrated täydellinen lehti juuri Sinulle.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Gardens Illustrated on upea sekoitus istutusideoita, puutarhasuunnittelua, käytännön neuvoja sekä lahjakkaiden puutarhureiden haastatteluja

Tietoa, ideoita ja oivalluksia puutarhaan, joita et löydä mistään muualta!

Katso Gardens Illustrated-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tilaa Gardens Illustated lehti tarjoushintaan

Usein puutarhalehtien Vogueksikin tituleerattu Gardens Illustrated on saavuttanut laajaa suosiota loistavilla valokuvillaan, arvovaltaisella journalismillaan ja poikkeuksellisella designillaan. 13 kertaa vuodessa ilmestyvällä lehdellä on lukijoita yli 70 maassa. Lehti pyrkii inspiroimaan lukijoitaan tarjoamalla rikkaan yhdistelmän puutarhoja, kasveja ja ihmisiä. Heille, jotka haluavat vielä enemmän, lehti tarjoaa puutarhatapahtumia ja räätälöityjä lomia.

Gardens Illustrated on puutarhamaailman tyyliraamattu, jonka tavoite on innostaa, tiedottaa ja ilahduttaa lukijoitaan. Visuaalisesti näyttävä, kauniilla valokuvilla höystetty, hyvin kirjoitettu ja ajatuksia herättävä lehti on enemmän kuin pelkkä kahvipöytälehti. Johtavien puutarha-asiantuntijoiden oivallukset maailman kauneimmista puutarhoista, parhaiten toimivista kasveista ja älykkäästä suunnittelusta varmistavat, että lukijoiden sormet ovat jatkuvasti puutarha-alan pulssilla.

Lehti ilmestyy kuukausittain ja se on englanninkielinen.

Lehden jokainen numero sisältää:

  • Johtavien puutarhaeksperttien ja -suunnittelijoiden inspiraatioita ja neuvoja
  • Henkeäsalpaavan hienoja kuvia maailman kauneimmista puutarhoista ja upeimmista kasveista
  • Loistavaia kirjoituksia puutarhoista, kasveista ja suunnittelusta

Gardens Illustrated -lehden verkkosivuilta löydät tietoa kasveista, puutarhoista, suunnittelusta ja puutarha-alan tapahtumista. Lisäksi sivuilla on podcasteja, tietovisoja ja kilpailuja lehteen liittyen. Katso lehti myös muualla somessa: Pinterest, Twitter ja Facebook.

Kenelle?

Vaativille puutarhureille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Co

Päätoimittaja

Juliet Roberts

Ensimmäinen numero

1983

Levikki

34 200

Lukijamäärä

95 000

Lukijaprofiili

72 % naislukijoita, 28 % mieslukijoita

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

09688927

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram