Gård & Torp

Ruotsalainen Gård & Torp on ainoa vanhojen talojen kunnostamiseen erikoistunut aikakauslehti.

Gård & Torp esittelee vanhoja taloja ja rakennuksia, aitoja maatiloja, vuosisataisia huviloita sekä hyvin pidettyjä mökkejä. Lehti vie mukanaan vierailemaan upeisiin ympäristöihin ja esittelee eri aikakausien taloja ja puutarhoja. Lehden asiantuntijaneuvoilla opit korjausrakentamista ja pääset tapaamaan taitavia käsityöläisiä.

Gård & Torp ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sen joka numero on 100-sivuinen lukupaketti vinkkejä, inspiraatiota ja ideoita omaan taloon!

Gård & Torp logo

Gård & Torp on ruotsalainen aikakauslehti, joka on perustettu vuonna 2003. Se on ainoa lehti, joka käsittelee vanhojen talojen ja ympäristöjen kunnostamista. Miltä talo näytti valmistuessaan? Mitä värejä käytettiin? Mitkä ovet ja ikkunat sopivat, mistä saat sellaiset ja miten voit jälleenrakentaa pienen talon ilman, että se menettää alkuperäisen viehätyksensä?

Ainutlaatuisia vanhoja rakennuksia, aitoja maatiloja, vuosisataisia huviloita verannoilla ja hyvin pidettyjä mökkejä. Gård & Torpin mukana pääset vierailemaan upeissa ympäristöissä ja oppimaan uutta eri aikakausien taloista ja puutarhoista.

Gård & Torp -lehdessä asiantuntijat keskustelevat inspiroivien kuvien kera maatiloista ja maaseudusta sekä toisinaan myös kaupunkiympäristöistä. Lehti esittelee perinteistä korjausrakentamista, vanhoja tekniikoita taitavia käsityöläisiä ja tarjoaa tietoa vanhoista miljöistä.

Ruotsinkielinen Gård & Torp tarjoaa lukijoilleen ainutlaatuisia vinkkejä, inspiraatiota ja ideoita omaan taloon. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sen jokainen numero sisältää noin sata sivua mielenkiintoista luettavaa.

Lehden nettisivut löytyvät täältä ja Facebook-sivut täältä.

Lehti on tilattavissa määräaikaistilauksena vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 10 numeroa.

 

Kenelle?

Heille, jotka rakastavat vanhoja taloja

Ilmestyy

10 kertaa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Antik & Livsstil

Päätoimittaja

Gunilla von Platen

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

23 500 (TS)

Lukijamäärä

73 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

59 % naislukijoita, 41 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 51 vuotta

Irtonumero

7,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1652-0033

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram