Allers

Herkullista ruokaa, muotia, sisustusta, ideoita ja inspiraatiota, runsaasti luettavaa, rentouttavaa tekemistä moneksi tunniksi ja Ruotsin parhaat ristisanatehtävät – sitä kaikkea tarjoaa Ruotsin suurin viikkolehti Allers!

Allers on lämmin ja avoin lehti, joka tarjoaa myös tuoretta tietoa käsitöistä, terveydestä, matkailusta, puutarhanhoidosta ja paljon muusta. Lisäksi pääset tapaamaan kiinnostavia ihmisiä lehden henkilöhaastattelujen kautta. Ruotsinkielinen lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa.

Tilaa Allers-lehti tarjoushintaan

Allers on Ruotsin suurin viikkolehti. Se tarjoaa ristikkoja, inspiraatiota ja iloa!

Intohimoa ruokaan ja Ruotsin parhaat ristisanatehtävät. Viimeisintä muotia, sisustusta ja ideoita yhdistettynä luontoon. Runsaasti luettavaa ja rentouttavaa tekemistä moneksi tunniksi. Sitä on Allers – Ruotsin suurin viikkolehti.

Lukijana saat rentoutumista, hauskoja hetkiä sekä paljon vinkkejä ja ideoita. Ruoanlaittoa ja leivontaa, moderneja käsitöitä, uusin tieto lääkkeistä ja terveydestä, mielenkiintoisia ihmisiä, jännittäviä matkoja, kukkia ja puutarhaa.

Allers on hyvämaineinen, luotettava, lämmin ja avoin lehti, joka ilmestyy viikoittain, 52 kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa Allers Media ja sen päätoimittajana toimii Lotta Hylander.

Allas.se-verkkosivuilla voi lukea reportaaseja terveydestä ja lääkkeistä, etsiä reseptejä, tietoa erilaisista käsitöistä ja harrastuksista sekä osallistua kilpailuihin. Sivuston Fynda-osiosta löytyy toimituksen valitsemia tuotteita, joita yhdistää hyvä muotoilu, toimivuus ja korkea laaatu. Sivuilta löytyy myös muotia, kauneutta ja blogeja.

Lehden löydät myös Facebookista, YouTubesta ja Instagramista @allers_se.

Lehden historiaa

Allers media on julkaissut lehteä vuodesta 1879 lähtien. Alunperin lehden nimi oli Illustrerad Familj-Journal ja Tanskassa Illustreret Familie-Journal, jonka perusti Carl Aller vuonna 1877.

Vuonna 1894 lehti muutti Helsingborgiin ja sen nimeksi tuli Allers Familj-Journal – Allersin perhelehti. Vuonna 1959 lehden nimi vaihtui Allers Familjejournaliksi ja vuonna 1968 se lyhennettiin nykyiseen muotoonsa Allers. Lehti oli yksi ensimmäisistä julkaisuista, joka alkoi julkaisemaan ristisanatehtäviä ja sarjakuvia.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat ristisanoja, inspiraatiota ja rutkasti iloa!

Ilmestyy

Joka viikko, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Lotta Hylander

Ensimmäinen numero

1877

Levikki

177 300, joista 131 000 tilaajia

Lukijamäärä

442 000 (TNS-Sifo, ORVESTO, TS 2014)

Lukijaprofiili

79 % naislukijoita, 21 % mieslukijoita, suurin ikäryhmä 35-54 -vuotiaat

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0002-578X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram