Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö (ent. Moda) on Suomen monipuolisin käsityölehti, jossa yhdistyvät Modan ihanat ohjeet ja Kotilieden luotettavuus.

Kotiliesi Käsityö palvelee kaikkia käsityöharrastajia vasta-alkajista todellisiin konkareihin. Se suorastaan innostaa tekemään ihania, nimekkäiden suunnittelijoiden neuleita ja kodintekstiilejä. Näyttävät ja muodikkaat neulonta- ja ompelumallit on suunniteltu kaikenikäsille ja -kokoisille. Muita aihealueita ovat virkkaus, kutominen ja kodin koristelu.

Tilaa monipuolinen ja inspiroiva Kotiliesi Käsityö nyt kampanjahintaan!

Katso Kotiliesi Käsityö-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Kotiliesi Käsityö tarjous ja tilaus

Kotiliesi Käsityö (entinen Moda) on Suomen monipuolisin käsityölehti, joka palvelee monenlaisia käsityöharrastajia aloittelijoista todellisiin käsityötaitajiin. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on Saija Hakoniemi. Lehden levikki on 21 060 (LT 2014) ja sillä on 219 000 lukijaa (KMT 2016).

Monipuolista käsillä tekemistä ja innostavia malleja

Kotiliesi Käsityö on yksilöllisyyttä arvostavan naisen muoti-opas, jossa yhdistyvät käsillä tekemisen riemu ja hyöty. Lehden muodikkaat mallit on suunniteltu kaikenikäsille naisille, miehille ja lapsille.

Lehdessä on runsaasti innostavia neulonta- ja ompelumalleja sekä vinkkejä oman vaatekaapin päivittämiseen. Sisältöön kuuluvat vahvasti myös virkkaus, kutominen, kudonta, askartelu, kodin koristelu, muoti ja sisustus.

Lehti sisältää vaativuustasoltaan erilaisia ohjeita, jotka tarjoavat mukavia askarteluhetkiä kaikentasoisille tekijöille. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi siinä on vinkkejä kodintekstiileihin ja askarteluihin. Lehdessä esitellään myös erilaisia askartelutekniikoita perinteisistä tekniikoista uusimpiin tee itse -ideoihin.

Tämä käsityölehti suorastaan houkuttelee tekemään itse ihania neuleita ja kodintekstiilejä sekä ompelemaan omannäköisiä ja -kokoisia vaatteita!

Moda on nyt Kotiliesi Käsityö

Modasta tuli Kotiliesi Käsityö tammikuussa 2015. Uudessa lehdessä yhdistyvät Modan käsityöideat sekä Kotilieden luotettavuus ja laatu.

Uusi lehti sisältää saman tutun määrän kauden parhaita neuleita kuin entinen Modakin. Sen uudistunut 24-sivuinen kaava-arkki on entistä helppokäyttöisempi ja mukana on myös Laura ja Saara Huhdan suunnittelema suosittu ompelumallisto. Lehden sisällöstä vastaa Kotiliedestä tutut käsityöosaajat.

Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja se on myynnissä Lehtipisteissä ympäri maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena kotiin kannettuna.

Tilaa Kotiliesi Käsityö sivujemme kautta ja tutustu monipuoliseen ja inspiroivan ihanaan käsityölehteen!

Katso myös

Kenelle?

Käsityöharrastajat aloittelijoista konkareihin

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Saija Hakoniemi

Ensimmäinen numero

2015 (aik. Moda)

Levikki

21 060 (LT 2014)

Lukijamäärä

219 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

90 % naislukijoita, 10 % mieslukijoita

Irtonumero

12,20 € (Lehtipiste)

ISSN

2342-7620

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram