Wallpaper*

Wallpaper* on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä arkkitehtuurin, muodin, matkailun, taiteen, lifestylen ja designin aikakauslehti, jota julkaisee Time Inc.

Se on aidosti kansainvälinen, johdonmukaisesti älykäs ja erittäin vaikutusvaltainen lehti, joka on houkutellut puoleensa maailmanlaajuisen yleisön luovista aloista kiinnostuneita. Lehden aihealueet kattavat kaikki designin ja tyylin osa-alueet arkkitehtuurista autoihin, muodista matkailuun ja sisustamisesta koruihin, sekä paljon muuta!

Wallpaper tilattavissa nyt Suomeen kotiovelle kannettuna painettuna lehtenä tai digitaalisena versiona. Voit valita vuoden tai kahden vuoden tilausjakson.

Wallpaper-lehden logo

Wallpaper* on Time Inc:n julkaisema aikakauslehti, jossa keskitytään arkkitehtuuriin, muotiin, matkailuun, taiteeseen ja lifestyleen. Lehden perustivat kanadalainen journalisti Tyler Brûlé ja itävaltalainen journalisti Alexander Geringer Lontoossa vuonna 1996.

Brûlé myi julkaisun Time Warnerille vuonna 1997, mutta jatkoi toimituksen johdossa vuoteen 2002 asti, kunnes hänet korvasi Jeremy Langmead. Hänet päätoimittajana korvasi "visuaaliseksi journalistiksi" itseään kutsuva Tony Chambers huhtikuussa 2007. Hänen aikanaan Wallpaperista on tullut maailman tärkein design- ja lifestylelehti ja kansainvälisesti tunnettu brändi. Muita merkittäviä nimiä, jotka ovat työskennelleet Wallpaper*-brändille ovat Marcus Von Ackermann, Suzy Hoodless ja Alasdhair Willis.

Kuukausittain ilmestyvän aikakauslehden lisäksi Wallpaper*-brändin alla luodaan sisältöä, kuratoidaan näyttelyitä ja design-tapahtumia luksusasiakkaille. Se tarjoaa huippuluokan sisustuspalveluja ja on julkaissut yli 100 matkailun kaupunkiopasta yhteistyössä Phaidon Pressin kanssa. Kaupunkioppaita on julkaistu englannin lisäksi ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, saksaksi, portugaliksi ja japaniksi.

Lehti jakaa vuosittain palkintoja kymmenissä eri kategorioissa.

Kansainvälinen, älykäs ja vaikutusvaltainen

Wallpaper* on aidosti kansainvälinen, johdonmukaisesti älykäs ja erittäin vaikutusvaltainen julkaisu.

Se on houkutellut puoleensa hienostuneen maailmanlaajuisen yleisön tunkeutumalla uusille luoville alueille ja varmistamalla laajan kattavuuden arkkitehtuurista autoiluun, muodista matkailuun ja sisustamisesta koruihin.

Wallpaper* on maailman tärkein design- ja tyylilehti, jonka lukijat ovat kyltymättömiä, koulutettuja ja vaativia kuluttajia. He elävät ja hengittävät muotia, arkkitehtuuria ja sisustusta, ja suhtautuvat intohimoisesti designiin sen kaikissa muodoissa. He arvostavat aitoa luksusta osana elämäänsä.

Lehden lukijoista vajaa kolmannes on Britanniasta, vajaa kolmannes muualta Euroopasta ja vajaa kolmannes Yhdysvalloista.

Viimeaikaisia tapahtumia

 • Wallpaper*:in verkkosivut avattiin vuonna 2004 ja ne ovat kasvaneet nopeasti muun verkkomedian vanavedessä. Lehden sisällön sijasta sivuilla julkaistaan tuoreimpia uutisia designista, sisustuksesta, taiteesta, arkkitehtuurista, muodista, matkailusta ja teknologiasta. Lisäksi sivuilla julkaistaan artikkeleja, haastatteluja, blogeja ja visuaalisia gallerioita.
 • 2007 ilmestyi lehden 100:s numero
 • Elokuussa 2008 julkaistiin Wallpaper* Selects -sivusto yhteistyössä onlinetaidemyyjä Eyestormin kanssa. Se myy valokuvaajien signeeraamia rajoitettuja eriä valokuvia Wallpaper*:n arkistosta.
 • Heinäkuussa 2011 julkaistiin lehden iPad-versio, joka on ladattavissa AppStoresta.
 • Syyskuussa 2015 julkaistiin Wallpaper* Store -verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa yleisölle mahdollisuuden ostaa lehden sivuilla ja verkkosivuilla esiteltyjä huolellisesti valikoituja tuotteita. The Telegraph kuvaili verkkokauppaa "sisustuksen Net-a-Porteriksi".
 • Lokakuussa 2015 lehti juhli 200:tta numeroaan.
 • Marraskuussa 2015 julkaistiin lehden yhdysvaltalainen painos Wallpaper* US Bespoke, joka ilmestyy neljännesvuosittain ja jaetaan 250 000 henkilölle ympäri Yhdysvaltoja.

Saatavuus ja tilaaminen

Wallpaper* on saatavilla hyvin varustelluista lehtipisteistä. Irtonumeron hinta on 12,40 € (2017).

Se on tilattavissa Suomeen myös kotiin kannettuna painettuna lehtenä tai digilehtenä vuoden (12 numeroa) tai kahden vuoden (24 numeroa) tilausjaksolla. Painetun lehden tilaukseen sisältyy digitaalisen version kokeilujakso.

Näin tilaat lehden:

 1. Klikkaa kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse toimitusmaaksi Suomi.
 3. Valitse painettu lehti tai digilehti.
 4. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi.
 5. Valitse tilausjakson pituus.
 6. Lisää tuote ostoskoriin.
 7. Maksa tilaus Visa-, MasterCard- tai American Express -luottokortilla tai PayPalilla.

Saat ensimmäisen numeron kahdeksan viikon kuluessa tilauksesta.

Katso myös

Kenelle?

Heille, joiden intohimona on design

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd

Päätoimittaja

Tony Chambers

Ensimmäinen numero

1996

Levikki

100 460

Lukijaprofiili

52 % mieslukijoita, 48 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 34 vuotta

Irtonumero

12,40 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

1364-4475

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram