Good Housekeeping UK

Britannian painos suositusta Good Housekeeping -lehdestä on täynnä idioottivarmoja ja kausiluonteisia reseptejä, riippumattomia tuotearvioita ja kuluttajavinkkejä, jotka on kokeiltu ja testattu lehden omassa Good Housekeeping -instituutissa.

Siinä on myös upeaa muotia, kauneus- ja koti-ideoita sekä kuukauden lukuvinkit fiktiosta ja tietokirjallisuudesta kirjallisuuden helmiin ja liikuttaviin elämätarinoihin.

Britannian painos Good Housekeeping UK tilattavissa nyt myös Suomeen itselle tai lahjaksi painettuna ja kotiovelle kannettuna, digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena!

Good Housekeeping -lehti lyhyesti

Good Housekeeping on yhdysvaltalainen naistenlehti, joka sisältää artikkeleja naisia kiinnostavista aiheista, The Good Housekeeping -instituurin tuotetestejä, reseptejä, terveyttä ja kirjallisia artikkeleja.

Good Housekeeping -lehden perusti vuonna 1885 amerikkalainen kustantaja ja runoilija Clark W. Bryan. Kun Hearst Magazines osti lehden vuonna 1911, sen levikki oli kasvanut jo 300 000 tilaajaan.

1960-luvun alussa Good Housekeeping -lehdellä oli yli 5 miljoonaa tilaajaa, ja se oli yksi maailman suosituimmista naistenlehdistä. Nykyään lehti tavoittaa miljoonia lukijoita joka kuukausi sekä painettuna lehtenä että digitaalisena versiona.

Ison-Britannian painos

Ison-Britannian painosta Good Housekeeping -lehdestä alettiin julkaista vuonna 1922. William Randolph Hearst nimitti lehden apulaispäätoimittajaksi Alice Maud Headin.

Myöhemmin lehden toimitusjohtajaksi Head oli Euroopan parhaiten palkattu nainen. Hän pysyi lehden johdossa vuoteen 1939 saakka.

Lehden sisältö

Good Housekeeping on tunnettu laadukkaista ja inspiroivista artikkeleistaan. Lehti tarjoaa monipuolisia aiheita, kuten:

 • Kauneus ja muoti: Vinkkejä ja trendejä kaikille ikäryhmille.
 • Kodin sisustus: Inspiraatiota ja ideoita kodin kaunistamiseen.
 • Reseptit: Kolminkertaisesti testattuja reseptejä, jotka takaavat onnistumisen.
 • Terveys: Tietoa hyvinvoinnista, liikunnasta ja terveellisestä elämäntavasta.
 • Henkilökuvat: Haastatteluja ja tarinoita inspiroivista naisista.

Lehti tunnetaan myös Good Housekeeping Institute -instituutistaan, joka suorittaa tuotetestejä ja antaa luotettavia suosituksia. Tämä instituutti on olennainen osa lehden brändiä, tarjoten lukijoille varmuutta ja luotettavuutta tuotteiden valinnassa.

Tilausvaihtoehdot

Good Housekeeping UK (Ison-Britannian painos) on tilattavissa Suomeen yhdistelmätilauksena, joka sisältää painetun lehden ja digilehden, sekä vain digilehtenä.

Yhdistelmätilaus tarjoaa sekä perinteisen painetun lehden että digilehden samassa paketissa. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat nauttia lehden fyysisestä muodosta, mutta arvostavat myös mahdollisuutta lukea lehteä missä ja milloin tahansa digitaalisesti.

Yhdistelmätilauksen hyödyt:

 1. Saat kuukausittain painetun lehden kotiinkuljetettuna.
 2. Digilehti on luettavissa heti lehden ilmestyttyä, ilman postin viisästystä.
 3. Voit lukea digitaalista näköisversiota älypuhelimella tai tabletilla lehden omalla sovelluksella.

Vain digilehden sisältävä tilaus sopii erityisesti heille, jotka suosivat ympäristöystävällisiä ja käteviä digitaalisia ratkaisuja. Digitilaus tarjoaa pääsyn lehden koko sisältöön helposti ja nopeasti.

Digitilauksen hyödyt:

 1. Ei odottelua. Digilehti on luettavissa heti uuden numeron ilmestyessä.
 2. Voit lukea lehteä sen omalla sovelluksella älypuhelimella tai tabletilla.
 3. Ympäristöystävällinen valinta. Tilaamalla vain digilehden vähennät paperinkulutusta ja hiilijalanjälkeäsi.
 4. Edullinen. Pelkkä digitilaus Good Housekeeping -lehdestä alkaen vain 1 puntaa!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram