Good Housekeeping UK

Britannian painos suositusta Good Housekeeping -lehdestä on täynnä idioottivarmoja ja kausiluonteisia reseptejä, riippumattomia tuotearvioita ja kuluttajavinkkejä, jotka on kokeiltu ja testattu lehden omassa Good Housekeeping -instituutissa.

Siinä on myös upeaa muotia, kauneus- ja koti-ideoita sekä kuukauden lukuvinkit fiktiosta ja tietokirjallisuudesta kirjallisuuden helmiin ja liikuttaviin elämätarinoihin.

Britannian painos Good Housekeeping UK tilattavissa nyt myös Suomeen itselle tai lahjaksi painettuna ja kotiovelle kannettuna, digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena!

Good Housekeeping on yhdysvaltalainen naistenlehti, joka sisältää artikkeleja naisia kiinnostavista aiheista, The Good Housekeeping -instituurin tuotetestejä, reseptejä, terveyttä ja kirjallisia artikkeleja.

Good Housekeeping -lehden perusti vuonna 1885 amerikkalainen kustantaja ja runoilija Clark W. Bryan. Kun Hearst Magazines osti lehden vuonna 1911, sen levikki oli kasvanut jo 300 000 tilaajaan.

1960-luvun alussa Good Housekeeping -lehdellä oli yli 5 miljoonaa tilaajaa, ja se oli yksi maailman suosituimmista naistenlehdistä.

Ison-Britannian painos Good Housekeeping -lehdestä

Ison-Britannian painosta Good Housekeeping -lehdestä alettiin julkaista vuonna 1922. William Randolph Hearst nimitti lehden apulaispäätoimittajaksi Alice Maud Headin.

Myöhemmin lehden toimitusjohtajaksi Head oli Euroopan parhaiten palkattu nainen. Hän pysyi lehden johdossa vuoteen 1939 saakka.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram