Sköna Hem

Sköna Hem on Ruotsin suurin ja inspiroivin sisustuslehti heille, joille mukava koti on itsestään selvä valinta. Lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa ja sillä on yli 400 000 lukijaa.

Lehti esittelee Ruotsin kauneimmat kodit ja siinä kokeneet sisustussuunnittelijat kertovat parhaat sisustusvinkit. Se kertoo mitkä ovat kauden sisustustrendit ja tutustuttaa lukijansa myös julkisuuden henkilöiden koteihin.

Katso paras Sköna Hem -lehden tarjous alta ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi!

Katso Sköna Hem-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Sköna Hem on ollut jo yli 30 vuoden ajan Ruotsin suurin inspiraationlähde kaikille sisustajille. Se on lehti heille, jotka seuraavat trendejä, mutta haluavat panostaa myös perinteisiin ja laatuun. Lehti on perustettu vuonna 1979.

Sköna Hemiä julkaisee Bonnier Tidskrifter ja se ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Sen jokaisella numerolla on jo yli 400 000 lukijaa. Lehden päätoimittaja on Claes Blom.

Sköna Hem esittelee Ruotsin kauneimmat kodit ja lehden kokeneet sisustussuunnittelijat tarjoavat tyylikkäitä sisustusratkaisuja ja -teemoja. Lehti ei keskity vain uusimpien sisustusideoiden esittelyyn, vaan kertoo myös miten ne toteutetaan. Se haastattelee kiinnostavia ja luovia ihmisiä sisustusideoiden takana ja vie lukijat mukaan julkisuuden henkilöiden koteihin.

Sköna Hem - Kun mukava koti on itsestään selvä valinta!

Kenelle?

Sisustajille ja kodin laittajille

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter

Päätoimittaja

Claes Blom

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

93 600 (TS 2012)

Lukijamäärä

398 000 (Orvesto Konsument 2012)

Lukijaprofiili

77 % naisia, 23 % miehiä

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram