BBC Homes & Antiques

BBC Homes & Antiques on brittiläinen antiikki- ja sisustuslehti. Se on pakollista luettavaa heille, jotka rakastavat eri aikakausien loistavaa suunnittelua ja kauniita esineitä.

H&A on pitkään BBC:llä pyörineen Antiques Roadshow tv-ohjelman virallinen lehti, jonka mukana lukijat saavat vinkkejä suosikkiasiantuntijoiltaan sekä inspiraatiota, saavutettavia sisustusesineitä, mehevää tyyliä, sisustusideoita ja shoppailuvinkkejä, joiden avullaan he voivat tehdä unelmakodistaan totta.

Katso Suomen paras BBC Homes & Antiques -lehden tarjous ja tilaa lämmin ja inspiroiva sisustuslehti kotiisi nyt kampanjahintaan!

 

BBC Homes & Antiques tarjous

BBC Homes & Antiques on englantilainen sisustus- ja antiikkilehti. Kuukausittain ilmestyvä lehti on täynnä vintagea, kulttuuriperintöjä ja sisustusta. Lehteä julkaisee Immediate Media Co.

Homes & Antiques on lämminhenkinen, inspiroiva ja informatiivinen lehti ja pakollista luettavaa heille, jotka rakastavat upeaa muotoilua ja kauniita esineitä kaikilta aikakausilta.

13 kertaa ilmestyvä lehti on täynnä parhaita inspiraatioita ja asiantuntijoiden neuvoja. Lehden jokaisessa numerossa esitellään viisi aitoa kotia täynnä kaunista antiikkia ja vintage-löytöjä. Sen inspiroivissa artikkeleissa esitellään antiikkiesineiden taustoja ja kerrotaan miten ne kannattaa tuoda esille nykyaikaisella tavalla. Lehden The Journal -palsta on loistava opas kaikkeen, mitä sinun tulisi nähdä, tehdä ja ostaa. Mukana aina myös julkisuudesta tuttu kolumnisti.

Alati kasvavilla sisustusmarkkinoilla Homes & Antiques -lehti tarjoaa ainutkertaisen sekoituksen uutta ja tuoretta. Yhdistelemällä vanhaa ja uutta tämä kodinlehti on tehty heille, jotka arvostavat hienoa muotoilua ja kauniita asioita. Haluttavien, mutta saavutettavissa olevien kotien ohella lehti esittelee inspiroivia koristeluita sekä syvällisiä antiikin oppaita, jotka ovat vertaansa vailla. Lukijoille esitellään parhaat markkinat ja huutokaupat, jotta he voivat suunnitella menonsa etukäteen. Lehti esittelee tulevaisuuden antiikkia ja matkailuosastolla vieraillaan Iso-Britannian, Euroopan ja kansainvälisten kohteiden antiikki- ja vintagemyymälöissä.

H&A:n lukijat rakastavat lehteä, koska se esittelee suosittuja antiikki- ja vintagelöytöjä omalla lämpimällä ja informatiivisella tavallaan. He haluavat luoda originaalin ja yksilöllisen sisustuksen vanhoista ja uusista esineistä, ja he ovat englantilaisen käsitöiden isoja faneja. He oppivat kotinsa kanssa jaettavien esineiden tarinat ja lehti opastaa, miten ne saadaan esille tyylikkäästi.

Homes & Antiques -lehden kotisivut löytyvät osoitteesta homesandantiques.com ja lehden sisältöön pääsee kurkistamaan myös Facebookissa.

Kenelle?

Heille, jotka rakastavat sisustamista ja kauniita esineitä

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Co

Päätoimittaja

Samantha Scott-Jeffries

Ensimmäinen numero

-

Levikki

54 000

Lukijamäärä

267 000

Lukijaprofiili

72 % naisia, 28 % miehiä

Irtonumero

3,99 £

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram