Allt om Mat

Allt om Mat -lehdelle ruoka on sekä hauskaa että vakavaa. Se testaa reseptit, seuraa ruokatrendejä, keskustelee ympäristöstä ja ekologiasta, kertoo miten suunnittelet onnistuneet juhlat ja neuvoo miten selviät arjen kiireistä. Mutta ennen kaikkea se inspiroi nauttimaan ihanilla ruokakuvillaan ja -reportaaseillaan.

Katso paras Allt om Mat -lehden tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan. 569 000 lukijaa ei voi olla väärässä!

Katso Allt om Mat-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Prenumerera på tidningen Allt om Mat

Allt om Mat on ruotsalainen ruoka- ja viinilehti. Lehteä julkaisee Bonnier Tidskrifter ja sen päätoimittaja on Mona Johansson. Lehden levikki on 75 100 (TS 2015) ja sillä on yli 560 000 lukijaa.

Kaikki ruoasta

Allt om Mat -lehdestä saat paljon maukkaita reseptejä niin arkiruokaan kuin juhlakattauksiinkin. Lehden ohjeilla inspiroidut hauskempaan ja helpompaan ruoanlaittoon, josta pääsee nauttimaan koko perhe.

Lehdellä on ammattimainen ruokatoimitus, joka koostuu ruokatoimittajista, kokeista ja kotitalousopettajista. He kehittävät jatkuvasti uusia reseptejä, jotta lukijat pysyvät koko ajan inspiroituneena.

Allt om Mat -lehti perustettiin  lokakuussa 1970 ja se on ensimmäisestä numerosta lähtien pyrkinyt olemaan inspiroiva, rikas ja rentouttava painettu ruokailuelämys.

Tilaa Allt on Mat ja koe miellyttävämpi arki!

Alltommat.se

Lehden verkkosivusto www.expressen.se/alltommat on Ruotsin suurin aikakauslehden sivusto yli 350 000 viikoittaisella kävijällään (KIA-index).

Sivustolta löytyy runsaasti reseptejä ja ohjeita juomiin, suolaisiin, juhlaruokiin, leivontaan ja gluteiinittomiin ruokiin. Lehden verkkokaupasta voi tilata muun muassa astioita, aterimia, tarjoiluastioita ja paljon muuta.

Allt om Matilla on myös oma viiniklubi Allt om Mat Vinklubb. Lehteä voi seurata myös Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Kenelle?

Hyvää ruokaa ja viiniä rakastaville

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Mona Johansson

Ensimmäinen numero

1970

Levikki

75 100 (TS 2015)

Lukijamäärä

605 000 (Orvesto 2004)

Lukijaprofiili

70 % naislukijoita, 30 % mieslukijoita

Irtonumero

7,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0002-6204

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram