Topphälsa

Topphälsa on Ruotsin johtava terveys- ja hyvinvointi. Se on suunnattu heille, jotka rakastavat treenaamista ja haluavat pysyä terveinä.

Lehdestä saat vinkkejä uusiin harjoituksiin voiman ja peruskunnon parantamista varten, mutta myös rentoutumiseen. Siinä on askel askeleelta eteneviä oppaita vanhoihin treeneihin, joilla saavutat tuloksia. Sen kautta saat jännittäviä reportaaseja muilta, jotka jakavat kiinnostuksen kohteesi. Opit ammattilaisilta ja inspiroidu.

Topphälsa esittelee viimeisimmän treenimuodin, esittelee laadukkaimmat vaatteet sisä- ja ulkoliikuntaan ja salille. Se sisältää sopivassa suhteessa terveyttä, liikuntaa, ruokavaliota, kauneutta ja matkailua kotiin kannettuna kerran kuussa. Ota mukaan salille ja unohda crosstraineri. Lehti on ruotsinkielinen.

Tilaa Topphälsa kotiisi tänään!

Katso Topphälsa-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tidningen Topphälsa prenumeration

 

Topphälsa on ruotsalainen hyvinvointia ja treenaamista käsittelevä aikakauslehti, jota julkaisee Bonnier Magazines. Lehti on perustettu vuonna 2004 ja sen päätoimittajana toimii muun muassa Expressen- ja Amelia-lehtiin aiemmin kirjoittanut Pamela Andersson.

Lehti joka pitää sinut käynnissä

Terveys ei ole koskaan ollut trendikkäämpi kuin nyt. Voimme paremmin, syömme terveellisemmin, liikumme enemmän, stressaamme vähemmän ja näytämme paremmilta. Ja käytämme enemmän rahaa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Topphälsa antaa inspiraatiota ja motivaatiota, jotka auttavat sinua ottamaan askeleita kohti uudempaa, onnellisempaa, kauniimpaa ja terveellisempää elämää. Se seisoo vierelläsi ja auttaa sinua saamaan itsestäsi parhaan irti.

Sen avulla tunnet itsesi kauniiksi ja rohkeaksi niin sisältä kuin ulkoakin. Ja huolehdit paremmin elämästäsi ja kaikesta, mitä sillä on sinulle tarjota. Koska on hauskaa huolehtia itsestään!

Katso myös:

Kenelle?

Sinulle, joka rakastat harjoittelua ja terveyttä

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Magazines

Päätoimittaja

Pamela Andersson

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

45 900 (Ocast 2018)

Lukijamäärä

111 000 (Ocast 2018)

Lukijaprofiili

70 % naislukijoita, 30 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä 24-49 -vuotiaat

Irtonumero

7,20 €/numero (Lehtipiste 2018)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram