Aktiv Träning

Aktiv Träning on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen aikakauslehti aktiivista elämäntapaa eläville miehille.

Se on lehti heille, jotka haluavat tulla parempaan kuntoon ja saada mahdollisimman paljon irti liikunnasta ja treenistä sekä vahvistaa terveyttään riippumatta siitä onko lajisi juoksu, voimaharjoittelu, pyöräily, hiihto tai joku muut.

Lehti sisältää hyviä oppaita, yksityiskohtaisia treeniohjelmia, käytännöllisiä terveysvinkkejä ja ruokavalio-oppaita.

Se esittelee, testaa ja arvostelee uusimmat treenituotteet. Lisäksi lehdessä on henkilökuvia, haastatteluja ja mielenkiintoisia seikkailuja.

Katso Aktiv Träning-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Aktiv Träning prenumeration

Aktiv Träning on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen aikakauslehti, joka käsittelee muun muassa liikuntaa, ravitsemusta ja terveyttä. Sitä on julkaissut Bonnier Publications tammikuusta 2009 lähtien. Vuonna 2012 lehden levikki oli 22 400 ja sillä oli 81 000 lukijaa (Orvesto). Aktiv Träning tekee yhteistyötä Göteborgsvarvet-juoksutapahtuman kanssa. Lehden päätoimittaja on Richard Kingstad.

Aktiv Träning on lehti aktiivisille miehille

Aktiv Träning on lehti aktiivista elämäntapaa harjoittaville miehille, jotka haluavat tulla parempaan kuntoon ja jotka haluavat saada mahdollisimman paljon irti liikunnasta ja liikunnan aikana vietetystä ajasta.

Lehti on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneemmille miehille, jotka haluavat vahvistaa terveyttään. Sen sisältö on tehty varmistamaan, että he saavat maksimaalisen tehon irti harjoittelusta riippumatta siitä juoksetko, voimaharjoitteletko, pyöräileitkö, hiihdätkö tai teet jotain ihan muuta.

Siksi sen joka numero on täynnä hyviä oppaita, yksityiskohtaisia treeniohjelmia, käytännön terveysvinkkejä, ruokavalio-ohjeita ja opettavaisia harjoituksia.

Aktiv Träning esittelee, testaa ja arvostelee uusia treenaustuotteita kokeneen testipaneelin avulla, jotta lukijat voivat tehdä oikeita valintoja ja välttää vääriä. Lisäksi lehdessä on ainutlaatuisia henkilökuvia, haastatteluja ja kiehtovia seikkailuja.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin aktivtraning.se ja Facebook-sivuun.

Kenelle?

Aktiivista elämäntapaa eläville miehille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications A/S

Päätoimittaja

Richard Kingstad

Ensimmäinen numero

tammikuussa 2009

Levikki

22 400 (TS 2012)

Lukijamäärä

81 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1890-9728

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram