Hälsa

Hälsa on Ruotsin vanhin terveyslehti täynnä inspiraatiota ja ihania vinkkejä kauniimpaan ja terveellisempään elämään!

Se on ajankohtainen lehti täynnä herkullisia ruoka- ja ravitsemusohjeita, inspiroivia liikuntaohjeita päivittäiseen käyttöön, mielen terveyttä, itsehoito-ohjeita sekä yksinkertaisia vinkkejä terveelliseen, mutta hauskaan elämään. Hälsa on lehti heille, jotka arvostavat luonnollista terveyttä ja ympäristöä, ja haluavat harmonisen ja tasapainoisen elämän.

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Katso Hälsa-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Tidningen Hälsa prenumeration

Hälsa on ruotsalainen, kuukausittain ilmestyvä kansanterveyttä käsittelevä aikakauslehti. Sen perusti nimellä Solvikingen kasvissyöjä ja terveyspioneeri Are Waerland vuonna 1940. Lehti ilmestyi kuukausittain ja sen sisältöä olivat pääasiassa tekstipohjaiset terveysartikkelit. Julkaisulla oli alussa noin 4 000 tilaajaa ja myöhemmin sen nimeksi tuli Waerlands Månadsmagasin.

Vuonna 1952 lehden nimi muuttui nykyiseen ja lehden päätoimittaja Eskil Svenssonin johdolla sitä uudistettiin helposti lähestyttävämpään ja kuvitetumpaan suuntaan. 1970-luvulla lehden toimitus alkoi julkaisemaan myös terveyskirjallisuutta, kasvisruokakirjoja ja Lilly Johanssonin kirjoja, mukaan lukien Vital mat ja Vital kur.

Vuonna 1990 Hälsa siirtyi Per ja Monica Friskin omistukseen ja sen päätoimittajaksi tuli Per Frisk. Vuonna 2008 lehti siirtyi Forma Publishing Groupin omistukseen, kunnes vuonna 2014 Forma Publishing siirtyi Egmont Publishing AB:n omistukseen.

"Kaikkea mikä saa voimaan hyvin"

Hälsa on luonnollinen terveyslehti, joka seisoo tiedon ja inspiraation takana uskottavana, uteliaana sekä viimeisimmät tutkimukset ja havainnot tuntevana.

Se kirjoittaa terveydenhuollon trendeistä lukijan näkökulmasta keskittyen ensisijaisesti 35+ naisiin. Lehden tarkoitus on olla lukijoilleen hyödyllinen. Hälsa tarjoaa inspiraatiota, mutta myös työkaluja mennä eteenpäin. Se sisältää herkullisia kasvisruokareseptejä ja ekologisia näkemyksiä niin ruoasta, juomasta kuin ihonhoidostakin. Hälsa on uskottava sekä avoin uusille ideoille ja ajatuksille. Ruotsin vanhin terveyslehti pureutuu asioihin syvälle ja ottaa terveyden vakavasti – miellyttävällä ja innostavalla otteella.

"Terveyden käsite laajenee jatkuvasti ja me haluamme tavoittaa lukijamme viimeisimmällä tiedolla kaikesta mahdollisesta treenaamisesta psykologiaan. Kaikki, mikä saa voimaan hyvin, kaikilla tasoilla."

Maria Torshall, päätoimittaja

Katso myös:

Kenelle?

Omasta ja läheistensä hyvinvoinnista kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Maria Torshall

Ensimmäinen numero

1940

Levikki

"yli 39 000 tilaajaa"

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

83 % naislukijoita, 17 % mieslukijoita

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram