Woman's Weekly

Woman's Weekly on britannialainen naisten viikkolehti, joka tarjoaa inspiroivia, avuliaita ja hyödyllisiä ideota naisille, jotka ovat kotiensa ja perheidensä sydämiä.

Täynnä lehden koekeittiössä suunniteltuja ja testattuja reseptejä, tuoreimmat terveysuutiset, viihdyttäviä novelleja, nerokkaita muotiartikkeleja, kauneusvinkkejä, kauniita käsitöitä, kodin sisustusideoita ja kiehtovia tosielämän tarinoita.

Yhtä lailla rakastettu ja luotettu Woman's Weekly tilattavissa Suomeen nyt vuoden määräaikaistilauksena (sis. 52 numeroa)!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Woman's Weekly -lehden logo

Woman's Weekly on brittiläinen naisten viikkolehti, jota julkaisee Time Inc. UK. Lehteä myydään yli 340 000 kappaletta viikoittain.

Vuonna 1911 perustettu Woman's Weekly on ollut menestyksekäs naistenlehti jo yli 100 vuotta. Lehden pääaihealueita ovat koti, perhe ja aikuisen naisen elämä. Se tarjoaa terveysneuvoja ja käytännön vinkkejä, miten tuntea olonsa hyväksi missä iässä tahansa. Lisäksi lehdessä on kauneus- ja muotivinkkejä. Sen tarkoitus on antaa naisille itseluottamusta innostamalla heitä kokeilemaan uusia heille sopivia trendejä.

Woman's Weekly pyrkii inspiroimaan lukijoitaan luovaan ruoanlaittoon sekä tarjoamaan ideoita kodin sisustukseen, puutarhanhoitoon ja käsitöihin. Joka viikko lehdessä on myös vähintään yksi fiktiivinen tarina ja hyväntuulisia tarinoita. Lehden omien sanojen mukaan se on "aikuisen naisen opas moderniin elämään".

Marraskuussa 2011 lehti juhli 100-vuotisjuhlaansa julkaisemalla tarkan näköispainoksen ensimmäisestä numerostaan. Päätoimittaja Diane Kenwood on kertonut, että lehti perustettiin vuonna 1911 vetoamaan kasvavaan joukkoon toimistotyöntekijöitä, jotka kaipasivat lehteä luettavaksi päivittäisille matkoilleen junassa, raitiovaunuissa ja busseissa.

Woman's Weekly pitää hallussaan maailman pisimmän neulotun lipun ennätystä Guinnessin ennätystenkirjassa. Yli 900 lukijaa neuloi yli 13 000 kolmiota 300 000 metristä villaa. Lipun pituus oli 3,2 kilometriä.

Seuraa Woman's Weeklyä myös sosiaalisessa mediassa:

Lähteet: womansweekly.com, timeincuk.com, Wikipedia

Kenelle?

Aikuisille naisille, jotka kaipaavat viikoittaista luettavaa

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Diane Kenwood

Ensimmäinen numero

1911

Levikki

296 793 (Media Kit 2015)

Lukijamäärä

570 000 (Media Kit 2015)

Lukijaprofiili

93 % naislukijoita, 7 % mieslukijoita (Media Kit 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0043-7417

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram