Apu Terveys

Apu Terveys on A-lehtien julkaisema terveyslehti, joka tarjoaa asiallista ja luotettavaa tietoa terveydestä, hyvinvoinnista sekä sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Sen aihealueita ovat terveys, sairaudet, ennaltaehkäisy, painonhallinta, liikunta, ruoka ja ravitsemus, joita tarkastellaan monista näkökulmista.

Lehteä kirjoitetaan yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden, huippututkijoiden ja lääkärien kanssa, joten voit olla varma, että tietoa on oikeaa ja ajankohtaista.

 

Apu Terveys tarjous

Apu Terveys on A-lehtien terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut lehti, joka tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa terveydestä ja sairauksista. Sekä naisille että miehille suunnattu terveyslehti täydentää erinomaisesti 80-vuotiaan Avun sisältöä.

Apu Terveys tarjoaa luotettavaa, hyödyllistä ja helposti ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista painottuen enemmän fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Sen motto on "tehdä terveellinen elämä helpoksi".

Lehden aihealueita ovat terveys, itsehoito, sairaudet, ennaltaehkäisy, painonhallinta, liikunta, ruoka ja ravitsemus. Terveyttä ja hyvinvointia käsitellään monesta eri näkökulmasta. Lehden teemoja ovat muun muassa terveysuutiset, aivojumppa, ravitsemus, vatsan hyvinvointi, ennaltaehkäisy, verenpaine, niska ja hartiat, dieetit, kevyet kesäherkut, vitamiinit, syöpä, vatsavaivat, masennus, liikunta, rentoutuminen ja terveyden ylläpito. Lehden selviytymistarinat antavat vertaistukea ja voimaa sairauksista selviämiseen.

Artikkelit tehdään yhteistyössä maamme parhaiden asiantuntijoiden, tutkijoiden ja lääkärien kanssa, jotka jakavat lehdessä uusimman tiedon lukijoiden kanssa. Terveysuutisten lisäksi lehdessä on ristikoita ja erilaisia tehtäviä, joilla voit huoltaa aivojasi.

Apu Terveys ilmestyy yleisön pyynnöstä vuodesta 2014 lähtien kuusi kertaa vuodessa.

Apu Terveys logo

Jokaisessa lehden numerossa:

  • Ajankohtaisia terveysuutisia
  • Dieettiviikko
  • Kivennäisaineet
  • Itsehoito
  • Vahvista ja venytä -huolto-ohjeet
  • Uusin tieto syövästä
  • Mielen terveyttä
  • Ristikoita ja muuta aivojumppaa

Lehden verkkosivuilta löytyy muun muassa valmiita kunto-ohjelmia ja juttuja terveydestä. Sivuilla lääkäri Tapani Kiminkinen vastaa lukijoiden kysymyksiin terveydestä.

Kenelle?

Aikuisille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä terveydestä ja hyvinvoinnista

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Marja Aarnipuro

Ensimmäinen numero

22.1.2014

Levikki

37 559 (LT 2014)

Lukijamäärä

131 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

66 % naislukijoita, 34 % mieslukijoita, suurin ikäryhmä 45-64 vuotiaat

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram