Kotilääkäri

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen luotettava hyvinvointilehti, joka kannustaa hyvän ja terveellisen olon hakemiseen.

Yli 120-vuotias lehti on täynnä iloa ja elinvoimaa. Ajankohtaiset terveysjutut kuuluvat jokaisen elinvoimaisen naisen arkeen. Esiin nostetaan rohkeasti myös psyyken ja mielen asiat, unohtamatta myöskään tuoreinta tietoa ravitsemuksesta.

Kotilääkäri sisältää runsaasti itsehoito-ohjeita ja vinkkejä terveellisten valintojen tekemiseen. Se esittelee liikuntavälineet ja erikoisruokavaliot, laatii kotijumppaohjeet ja ratkoo kauneuspulmia.

Tilaa Kotilääkäri nyt ja aloita elämäntapamuutos jo tänään!

Tilaa Kotilääkäri-lehti tarjoushintaan

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Lehti on perustettu vuonna 1889 ja sitä julkaisee Otavamedia Oy. Lehden levikki on 25 267 (LT 2014) ja sillä on 110 000 lukijaa (KMT 2016).

Täynnä iloa ja elinvoimaa!

Kotilääkäri kannustaa lukijoitaan hyvän ja terveellisen olon etsimiseen. Luotettavan terveyslehden sykkivä sydän on sen asiantuntevat ja ajankohtaiset terveysjutut, jotka kuuluvat jokaisen elinvoimastaan huolehtivan naisen arkeen. Joka numerossa on suomalaisia kiinnostava terveysteema sekä lääkäripalsta.

Lehti nostaa esiin rohkeasti myös mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut ja kertoo tuoreimmat ravitsemustiedot ja -trendit. Syvällisissä henkilöjutuissa haastateltavat jakavat tarinansa lukijoiden kanssa.

Kotilääkärissä on runsaasti erilaisia itsehoito-ohjeita ja vinkkejä, joilla terveellisten valintojen tekeminen onnistuu. Lehdessä esitellään myös liikuntavälineitä, annetaan helppoja kotijumppaohjeita sekä kerrotaan herkullisia ja terveellisiä ruokaohjeita – myös erikoisruokavalioille. Eikä hemmotteluvinkkejäkään ole unohdettu.

Lehti ratkoo lukijoidensa terveys- ja kauneushuolia ratkaisukeskeisesti. Sen asiantuntijat auttavat ja kannustavat naisia oman tai läheisen terveyteen, painonhallintaan, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä ongelmissa, sekä tarjoaa tukea elämäntapamuutoksiin.

Lehti kertoo myös ekologisista valinnoista ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Se arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan rajoja.

Kotilääkäri on innostava, kannustava ja luotettava hyvän olon lehti, joka auttaa voimaan paremmin ja tarjoaa elinvoimaa jokaiseen päivään!

Kotilääkäri-lehden logo

Katso myös

Kenelle?

Itsestään ja lähimmäisistään huolehtiville naisille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa, joista yksi on tuplanumero

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Erkki Meriluoto

Ensimmäinen numero

1889

Levikki

25 267 (LT 2014)

Lukijamäärä

110 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat (KMT K15)

Irtonumerohinta

5,35 € (Lehtipiste)

ISSN

0787-9385

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram