Hymy

Hymy ei vieläkään hyydy! Jo vuosikymmeniä kansan huulilla ollut Hymy on koko perheen sensaatiohakuinen viihdelehti, joka tarjoaa kuukauden kuumimmat julkkisjuorut, paljastukset, rohkeimmat kuvat ja skandaalit.

Hymy on aina kulkenut omia polkujaan, uskaltanut ketään kumartelematta. Viihteellisen sisällön lisäksi lehti sisältää koskettavia elämäntarinoita, ajanvietettä, horoskoopin sekä tietysti myös mieskomeutta ja naiskauneutta.

Joka numeron välissä terveyttä ja hyvinvointia käsittelevä Terveys-Hymy.

Hymy lehti logo

Hymy on suomalainen koko perheen viihde- ja yleisaikakauslehti, joka etsii ihmisistä, asioista ja ilmiöistä aina esiin uuden puolen. Omia polkujaan jo yli 50 vuotta kulkenut lehti herättää keskustelua ja kertoo päivän puheenaiheet. Sitä lukevat kaikenikäiset suomalaiset duunareista johtajiin.

Hymy sisältää uskaliasta asiaa viihteestä. Se kertoo parhaat julkkisjuorut, sensaatiot, skandaalit, jymyuutiset, paljastukset ja julkaisee rohkeimmat kuvat ketään kumartelematta.

Viihtellisen sisällön lisäksi lehdessä kerrotaan koskettavia elämäntarinoita – unohtamatta myöskään hurttia huumoria, ajanvietettä, ennustuksia, horoskooppeja, mieskomeutta ja kuumia hymytyttöjä.

Jokaisen numeron välissä on irrotettava Terveys-Hymy, jossa kerrotaan terveydestä, sairauksista sekä niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä, ja annetaan vinkkejä hyvän terveyden ylläpitämiseen.

Hymy on elinvoimainen, räväkkä ja suorapuheinen viihdelehti kaikenikäsille. Hymy ei hyydy, eikä pysy, vaan se paranee!

Lehti on irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä sekä tilattavissa määräaikaisena tai kestotilauksena kotiin kannettuna – tilaa joko itselle tai anna lahjaksi hyvälle ystävällesi!

Lehden historiaa

Hymyn perusti vuonna 1959 Urpo Lahtinen, joka antoi lehdelle silloisen vaimonsa nimen. Lehti oli suosituimmillaan 1970-luvulla, kun se julkaisi sensaatiouutisia mm. Irwin Goodmanista, Jörn Donnerista ja Olliver Hawkista.

Nykyisin Hymyä kustantaa Otavamedia Oy ja lehti tunnetaan parhaiten suomalaisjulkkisten rohkeista kuvista, joita julkaistaan sekä lehdessä että lehden verkkosivuilla. Kuvissa ovat esiintyneet muun muassa Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti ja useita Big Brother -julkkiksia.

Lehti on tuoreessa muistissa myös Ilkka Kanervan ja Johanna Tukiaisen tekstiviestikohusta. Lehden julkaisemat tekstiviestit johtivat silloisen ulkoministerin erottamiseen.

Katso myös

Kenelle?

Koko kansan lehti

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Mika Lahtonen

Ensimmäinen numero

1959

Levikki

56 255 (LT 2014)

Lukijamäärä

176 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

58 % mieslukijoita, 42 % naislukijoita

Irtonumero

4,95 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-4317

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram