Luontaisterveys

Luontaisterveys on luultavasti Suomen paras ja monipuolisin luontaisen terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä kerrotaan mielenkiintoisesti ja asiantuntevasti niin moderneista kuin vanhan ajan luontaishoidoista.

Luontaisterveys kertoo miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksia. Lehden sisältöä ovat mm. luonnonmukainen ravinto, liikunta, turvalliset luontaisterapiat sekä oman psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kehittäminen.

Lehti etsii vastauksia moniin terveyskysymyksiin: terapiat, lääkkeet, luontaistuotteet ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Luontaisterveydestä ilmestyy 8 numeroa vuodessa.

Katso Luontaisterveys-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

 

Luontaisterveys-lehden kansi vuodelta 2021

Luontaisterveys on terveyden ja hyvinvoinnin tueksi rakennettu aikakauslehti, jota julkaisee Karprint. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti tavoittaa noin 105 000 lukijaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin tueksi

Luontaisterveys kertoo asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti erilaisista luontaishoidoista – niin nykyaikaisista kuin vanhan ajan hoidoistakin. Koska ennaltaehkäisy on tehokkainta terveydenhoitoa, se valaisee, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksia.

Luonto on paras lääkäri ja siksi lehdessä painottuvat luonnonmukainen ravinto, liikunta ja turvalliseksi havaitut luontaisterapiat. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, ja siksi Luontaisterveys tarjoaa työkaluja myös oman psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja kehittämiseen.

Lehti etsii luonnonmukaisia vastauksia moniin terveyteen liittyvissä kysymyksiin: terapiat, lääkkeet, ravinto, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luontaistuotteet. Se ei pyri vastakkainasetteluun luontais- ja koululääketieteiden kesken, vaan pyrkii kertomaan, mitä vaihtoehtoja oire- ja lääkekeskeisiin hoitoihin on tarjolla. Koululääketieteen menetelmiä vakavien sairauksien hoidossa ei missään nimessä kyseenalaisteta, vaan lehdessä tarjotaan vinkkejä yleiskunnon ja vastustuskyvyn parantamiseksi.

Luontaisterveys-lehden logo

Luontaisterveyden suosituimpia palstoja on erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan vastaanotolla -palsta, jolla käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysasioita, kerrotaan vitamiinien, hivenaineiden ja muiden pienoisravintotekijöiden merkityksestä, sekä esitellään potilaskertomuksia, joista selviää miten hoidot käytännössä toimivat. Lehden mukana lukijat saavat eri aihepiirejä käsitteleviä oppaita.

Luontaisterveyden lukijat tietävät miten pysytään terveenä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Myös koululääketieteen ammattilaiset ovat löytäneet lehden huomanneet, miten siinä kerrotut asiat ovat jo osa koululääketiedettä.

Lehti on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä määräaikais- ja kestotilauksena. Viimeisimmän numeron sisältöä pääsee maistelemaan lehden kotisivuilla ja sen ilmestymispäivät 2024 löytyy mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kenelle?

Terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Reetta Ahola

Ensimmäinen numero

1999

Levikki

-

Lukijamäärä

101 000

Lukijaprofiili

87 % miehiä, 13 % naisia

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1456-7792

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram