Karprint

Karprint Oy on Vihdin Huhmarissa toimiva paikallis- ja kaupunkilehtien ja aikakauslehtien kustantaja sekä kirjapaino. Vuonna 2017 se julkaisi 13:a erikoisaikakauslehteä, joita ovat esimerkiksi Antiikki ja Taide, Ase & Erä, Ekoelo, Hevosmaailma, Luontaisterveys, Senioriterveys ja Sielunpeili, sekä kuutta paikallislehteä: Kallio-lehti, Karkkilan Tienoo, Lopen Lehti, Luoteis-Uusimaa, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti.

Karprintin historia juontaa juurensa vuoteen 1962, jolloin toimittajat Eero Ahola ja Orvo Mäkelä perustivat Karkkilan Tienoo -paikallislehden. Seuraavana vuonna he perustivat kirjapainon, joka on vuodesta 1976 lähtien toiminut nimellä Karprint.

Kustantajan aiempia lehtiä ovat olleet: Asu oikein, Bodaus, Energia ja ympäristö, Funsport, Henkimaailma, Ikiliikkuja, IkäPlus, Ilmiöt ja henkimaailma, Jymy, Kasvatus ja koti, Kiinteistötyö, Ladyfit, Lue!, LännenLokari, Musa.fi, Pienkiinteistösanomat, Ravintolisät ja lisäravinteet, Rikoscocktail, Roiskeläppä, Sisustusvinkki, Suomi+, Tarua vai totta, Teletieto, Terve elämä, Terveyden Kuvalehti, TT Tekniikka ja ympäristö, Uusi autokuvalehti, Venemestari, Vihersisustus ja VS-Itäkunnat.

Tältä sivulta löydät kaikki Karprintin tilausmyynnissä olevat aikakauslehdet, tarjoukset ja tilaussivut.

Näytetään kaikki 8 tulosta

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram