Hevosmaailma

Hevosmaailma on hevosten omistajille, kasvattajille, harrastajille tai muuten vain hevosia rakastaville suunnattu harrastelehti, joka tarjoaa monipuolista luettavaa hevosista kuusi kertaa vuodessa.

Hevosmaailman aiheet liikkuvat hevosten hoidon, ruokinnan, terveydenhuollon ja turvallisuuden ympärillä. Lehti raportoi ajankohtaiset uutiset myös raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostaloudesta.

Hevosmaailma-logo

Hevosmaailma: Ykkösvalintasi kaikkeen hevostietoon

Hevosmaailma on suunnattu kaikille, jotka jakavat intohimon hevosiin. Olitpa sitten kokenut hevosen omistaja, kasvattaja, ratsastaja tai vasta hevosharrastuksen aloittanut, tämä lehti tarjoaa kattavasti tietoa, neuvoja ja inspiraatiota. Jokainen numero on täynnä asiantuntevia artikkeleita hevosten hoidosta, ruokinnasta, terveydestä ja koulutuksesta, sekä syvällisiä raportteja ja tarinoita hevosmaailman tapahtumista.

Hevosmaailmaa julkaisee Karprint ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Mari Ahola-Aalto.

Hevosmaailma tarjous ja tilaus

Koe Hevosmaailman monipuolinen sisältö

Lehden sivuilta löydät tietoa, joka kattaa kaikki hevosharrastuksen näkökulmat: alkaen perusteellisista oppaista hevosen päivittäiseen hoitoon ja erikoisartikkeleista, jotka pureutuvat syvälle ratsastustekniikoiden ja hevosten koulutusmenetelmien maailmaan.

Hevosmaailma tuo myös ravimaailman kiehtovat tapahtumat ja uusimmat trendit suoraan lukijoilleen, tarjoten samalla käytännön vinkkejä ja neuvoja hevosvarusteiden hankintaan.

Mikä hevosvakuutus kannattaa ottaa? Mitä ominaisuuksia on hyvällä hevostrailerilla? Miksi sokeria sisältävä laidunruoho on hevoselle terveysriski? Tilaa Hevosmaailma ja saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin!

Hevosmaailma opastaa ja inspiroi

Hevosmaailma ymmärtää, että hevosen hoitaminen on vastuullinen ja palkitseva tehtävä, joka vaatii oikeaa tietoa ja taitoa. Siksi tämä lehti tarjoaa luotettavaa ja ajantasalla olevaa tietoa hevosen hyvinvoinnista – kuten ravinnosta, liikunnasta ja terveydenhoidosta.

Lisäksi se  käsittelee tärkeitä aiheita kuten talliturvallisuutta ja kertoo, miten voit varmistaa sekä oman että hevosesi turvallisuuden.

Hevosalan uutisia ja trendejä

Pidä itsesi ajan tasalla kaikista hevosalan uutisista Hevosmaailman avulla. Tästä lehdestä saat yllin kyllin tietoa tuoreimmista kilpailuista ja tapahtumista, viimeisimmistä tutkimustuloksista ja innovaatioista hevosurheilussa.

Lehti tarjoaa myös arvokkaita sisäpiirin vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan omia taitojasi ja syventämään ymmärrystäsi hevosten maailmasta.

Hoidosta terveyteen ja hevosmaailman tapahtumiin

Hevosmaailman tärkeimpiä aihealueita ovat hevosten hoito ja huolinta ruokinnasta terveydenhuoltoon, varusteet ja turvallisuus. Lehti raportoi myös tuoreimmat tapahtumat raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostalouden alalta.

Muista hevoslehdistä poiketen Hevosmaailma sisältää juttuja myös ravimaailmasta. Lisäksi lehti antaa rahanarvoisia vinkkejä oikeiden varusteiden hankintaan.

 

Kustantaja Karprintin sivuilla voit tutustua lehden viimeisimmän numeron sisällysluetteloon ja lukea lyhyitä otteita lehden artikkeleista. Sivujen kautta voit lähettää juttuvinkkejä, palautetta tai jättää ilmoituksen lehteen.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Ilmestymispäivät 2024 löydät mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kenelle?

Hevosten omistajille, kasvattajille ja harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa (noin joka toinen kuukausi)

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Levikki

27 000

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram