Hevosmaailma

Hevosmaailma on hevosten omistajille, kasvattajille, harrastajille tai muuten vain hevosia rakastaville suunnattu harrastelehti, joka tarjoaa monipuolista luettavaa hevosista kuusi kertaa vuodessa.

Hevosmaailman aiheet liikkuvat hevosten hoidon, ruokinnan, terveydenhuollon ja turvallisuuden ympärillä. Lehti raportoi ajankohtaiset uutiset myös raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostaloudesta.

Katso Hevosmaailma-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Hevosmaailma-logo

Hevosmaailma on hevosten omistajille, kasvattajille ja harrastajille suunnattu harrastelehti, joka tarjoaa runsaasti ajankohtaista ja monipuolista luettavaa hevosista – oletpa sitten hevosen omistaja, kasvattaja, raviharrastaja, ratsastaja tai muuten vain hevosia rakastava. Lehteä julkaisee Karprint ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Hevosmaailman päätoimittaja on Mari Ahola-Aalto.

Hevosmaailma tarjous ja tilaus

Hoidosta terveyteen ja hevosmaailman tapahtumiin

Hevosmaailman tärkeimpiä aihealueita ovat hevosten hoito ja huolinta ruokinnasta terveydenhuoltoon, varusteet ja turvallisuus. Lehti raportoi myös tuoreimmat tapahtumat raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostalouden alalta.

Muista hevoslehdistä poiketen Hevosmaailma sisältää juttuja myös ravimaailmasta. Lisäksi lehti antaa rahanarvoisia vinkkejä oikeiden varusteiden hankintaan.

Mikä hevosvakuutus kannattaa ottaa? Mitä ominaisuuksia on hyvällä hevostrailerilla? Miksi sokeria sisältävä laidunruoho on hevoselle terveysriski? Tilaa Hevosmaailma ja saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin!

Kustantaja Karprintin sivuilla voit tutustua lehden viimeisimmän numeron sisällysluetteloon ja lukea lyhyitä otteita lehden artikkeleista. Sivujen kautta voit lähettää juttuvinkkejä, palautetta tai jättää ilmoituksen lehteen.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Ilmestymispäivät 2024 löydät mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kenelle?

Hevosten omistajille, kasvattajille ja harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa (noin joka toinen kuukausi)

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Levikki

27 000

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram