Kamera-lehti

Kamera-lehti on Suomen suurin valokuvauslehti, joka on tehty kaikille valokuvausharrastajille ja -ammattilaisille.

Se opastaa miten otat parempia kuvia, esittelee kuukauden kuvaajan ja kertoo valokuvausalan tuoreimmat uutiset. Lehti järjestää useita kilpailuja, jotka opettavat miten eri tavalla kuvaajat voivat lähestyä annettua aihetta. Lehden kilpailuissa on myös upeat palkinnot.

Kamera-lehden avulla löydät luovia kuvakulmia, opit ottamaan parempia kuvia, tutustut huippukuvaajien menetelmiin, saat käyttöösi puolueettomat kamera- ja objektiivitestit ja teet oikeita hankintoja.

Kamera-lehti on Suomen johtava valokuvauksen erikoislehti. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Kamera-lehti edullisesti jo tänään.

Kamera-lehti on Suomen suurin valokuvauksen erikoislehti, joka on suunnattu luoville harrastajille ja ammattilaisille. Vuodesta 1950 lähtien julkaistu valokuvauslehti tavoittaa jopa 61 000 lukijaa, ja se on myös yksi kirjastojen luetuimpia lehtiä.

Vuonna 2015 Kamera-lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa, joista kolme on kaksoisnumeroita. Lehteä kustantaa Kameraseura ry ja sen päätoimittaja on Asko Vivolin.

Mitä Kamera-lehti tarjoaa?

Valokuvauksen ykköslehti Suomessa opastaa, miten otat parempia kuvia luonnosta, ihmisistä ja kiinnostavista tilanteista. Se tutustuttaa huippukuvaajiin ja kertoo valokuvausalan tuoreimmat uutiset. Lähes joka numerossa on tarjolla kilpailuhaasteita, joissa lukijat voivat kilpailla arvokkaista palkinnoista. Kisatulokset toimivat valokuvausharrastuksen näyteikkunana ja opettavat, kuinka eri tavalla kuvaajat voivat lähestyä samaa aihetta.

Kamera-lehden tekniikkasivuilla testataan uudet ja mielenkiintoiset kamerat ja objektiivit. Testit toteutetaan omalla testilaitteistolla, jonka tulokset ovat puolueettomia. Lisätukea valinnoillesi saat EISA Awardseista, jonka valintaraadissa lehti on toiminut alusta asti. EISA (European Imaging and Sound Association) on yhteisö, johon kuuluu lähes 50 hifistä, kuvasta, videosta, valokuvasta, viihde-elektroniikasta, äänentoistosta ja mobiililaitteista kirjoittavaa erikoisalan julkaisua 22 Euroopan maasta.

Lehti esittelee joka numerossa Kuukauden kuvaajan, joka kertoo omasta työstään tai harrastuksestaan valokuvaajana sekä paljastaa omat valokuvausvinkkinsä. Mielikuvani-palstalla valokuvaaja kertoo onnistuneesta otoksesta ja miksi juuri se on hänen lempikuvansa. Kamera-lehti opastaa valokuvauksen ja kuvankäsittelyn saloihin sekä innostaa irrottelemaan ja kokeilemaan uusia tekniikoita. Muita lehden vakiopalstoja ovat Välähdyksiä, Mennyttä valoa ja Kerronnan keinot. Lukijat pääsevät kysymään valokuvaukseen liittyviä kysymyksiä asiantuntijoilta.

Lehti järjestää vuoden aikana useita kuvauskilpailuja, kuten Vuoden kuvaaja -kilpailun ja Suurkilpailun, jossa on omat sarjat aktiivi- ja harrastekuvaajille.

Kamera-lehden avulla:

  • Opit ottamaan parempia kuvia
  • Löydät uusia luovia kuvakulmia
  • Tutustut huippukuvaajien kuvausmenetelmiin
  • Kuulet tuoreimmat valo- ja videokuvausuutiset
  • Saat käyttöösi lehden puolueettomat testit ja tekniikkajutut
  • Teet oikeita väline- ja laitevalintoja
  • Haastat itsesi lehden kilpailuissa ja voit voittaa upeita palkintoja
  • Saat edullisia tarjouksia kuvaustuotteista, kirjoista ja tapahtumalipuista
  • Saat tietoa alan koulutuksista ja harrastustoiminnasta

Kamera-lehti.fi

Printtilehden jatkona toimii www.kamera-lehti.fi -sivusto, joka tarjoaa uutisia, tapahtumia, tuoteuutuuksia, kilpailuja ja keskusteluja.

Sivustolta löytyy aikaisempien numeroiden sisällysluettelot sekä lyhennettyjä maistiaisia lehdessä julkaistuista artikkeleista. Sivuston kautta voi lähettää myös omia kilpailukuvia.

Kamera-lehden tarjoukset ja tilaaminen

Kamera-lehti on tilattavissa kesto- tai määräaikaistilauksena sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan.

Lehden voi tilata Kamera-lehden verkkosivuilta tai lehtitilauksia myyviltä tahoilta, kuten TilaaLehti.fi-sivustolta.

Tutustu määräaikais- ja kestotilauksiimme ja tilaa Kamera-lehti edullisesti jo tänään.

Yhteystiedot

Julkaisija: Kameraseura ry
Y-tunnus: 0116582-7
Postiosoite: Tallberginkatu 1 C 81, 00180 Helsinki
Asiakaspalvelu: 0400 802 282 (ti & to klo 10-12)

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kameraseura ry

Päätoimittaja

Asko Vivolin

Ensimmäinen numero

1950

Levikki

8 844 (Levikintarkastus 2014)

Lukijamäärä

61 000 (KMT 2014)

Lukijaprofiili

60 % naisia, 40 % miehiä

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram