Fillari

Fillari on suomalainen polkupyöräilylehti, joka vie lukijat pyöräilyn maailmaan.

Lehti käsittelee kilpa- ja harrastepyöräilyyn liittyviä asioita, uutisia, tuotevertailuja, varusteita, henkilöhaastatteluja, kisoja, tapahtumia ja pyöräilymatkoja.

Fillari-lehdestä ilmestyy vuodessa 7 numeroa, joista yksi on suuri luettelonumero.

Fillari-lehti on kotimainen polkupyöräilyn harrastelehti, jota kustantaa RideMedia ja jonka päätoimittajana toimii Janne Lehti. Fillarin painos vaihtelee välillä 13 000–16 000 kappaletta.

Jos pyöräily on intohimosi, Fillari-lehti tarjoaa sinulle parhaan tavan pysyä ajan tasalla kaikista pyöräilymaailman tapahtumista ja uutisista. Fillari on Suomen johtava pyöräilymedia, joka tarjoaa syvällisiä tietoja ja kiehtovia tarinoita pyöräilystä niin kilpailu- kuin harrastetasollakin.

Aloita tilaus jo tänään, jotta et jää paitsi yhdestäkään pyöräilyn maailman uutisesta. Valittavissasi on kestotilaus, vuositilaus, kolmen numeron tutustumistarjous tai digitaalinen tilaus.

Koe Fillari-lehden tarjoama elämys, joka vie sinut syvemmälle pyöräilyn kiehtovaan maailmaan!

Fillari on polkupyöräilyn äänenkannattaja

Uudistunut Fillari-lehti on visuaalisesti tyylikkäämpi ja sisällöltään rikkaampi kuin koskaan. Jokainen numero on täynnä kattavia artikkeleita, henkilöprofiileja, tuotearvosteluja ja erikoisraportteja. Voit lukea maantie-, gravel-, maasto-, retki-, ja sähköpyöräilyn viimeisimmistä trendeistä, teknologioista ja tapahtumista.

Fillari vie lukijansa pyöräilyn maailmaan ja siinä käsitellään tasapuolisesti pyöräilyn eri osa-alueita. Lehden pääsisältöä ovat kilpa- ja harrastepyöräilyyn liittyvät asiat, tuotevertailut sekä pyöräilyuutiset. Muita aihealueita ovat pyörät, varusteet, henkilöt, kisat, tapahtumat ja matkat.

Vuoden kohokohta on suuri luettelonumero, joka esittelee kaikki Suomessa myytävät pyörät ominaisuuksineen. Tämä antaa sinulle täydellisen katsauksen tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan pyörän.

Fillari-lehti on tilattavissa kestotilauksena, vuositilauksena, kolmen numeron tutustumistilauksena sekä digilehtenä vuodeksi tai kestona. Tilaus alkaa seuraavasta numerosta. Saatavilla myös irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan.

Fillarin formaatit ja ilmestymispäivät

Fillari ilmestyy kuusi kertaa vuodessa sekä painettuna että digitaalisena näköislehtenä. Digiversio on saatavilla Lehtiluukun palvelun kautta, jossa voit selata lehteä niin selaimella kuin mobiilisovelluksella. Kestotilaajat pääsevät hyödyntämään laajaa lehtiarkistoa vuodesta 2007 alkaen.

Vuonna 2024 lehti ilmestyy seuraavina päivinä:

  1. 21.2.
  2. 24.4.
  3. 19.6.
  4. 28.8.
  5. 16.10.
  6. 18.12.

Fillari-lehti muualla netissä

Fillari-lehden nettisivuilta löydät vanhojen numeroiden sisällysluettelot, valikoituja artikkeleja, lukijoiden kuvia, tapahtumakalenterin, tilauslomakkeen ja toimituksen yhteystiedot. Kestotilaajat päsevät lukemaan maksutta Fillari-lehden digitaalisten lehtien arkistoa, joka toimii myös mobiililaitteilla ilman apuohjelmia.

Fillarin polkupyöräluettelosta voi hakea tietoa Suomessa myydyistä polkupyöristä vuodesta 1999 lähtien. Torilla kohtaavat pyörien ja varaosien myyjät ja ostajat. Suositulla keskustelufoorumilla voit keskustella pyöräilystä, kysyä suosituksia tai etsiä sopivia varaosia tai varusteita pyöräilyyn.

Lehden Facebook-sivut löytyvät täältä.

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

RideMedia Oy

Päätoimittaja

Janne Lehti

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

13 000-16 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-7966

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram