Fillari

Fillari on suomalainen polkupyöräilylehti, joka vie lukijat pyöräilyn maailmaan.

Lehti käsittelee kilpa- ja harrastepyöräilyyn liittyviä asioita, uutisia, tuotevertailuja, varusteita, henkilöhaastatteluja, kisoja, tapahtumia ja pyöräilymatkoja.

Fillari-lehdestä ilmestyy vuodessa 7 numeroa, joista yksi on suuri luettelonumero.

Katso Fillari-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Fillari-lehti on kotimainen polkupyöräilyn harrastelehti, jota kustantaa RideMedia ja jonka päätoimittajana toimii Janne Lehti.

Fillarin painosmäärä on julkaisijan mukaan 13 000-16 000 kappaletta.

Fillari on polkupyöräilyn äänenkannattaja

Fillari vie lukijansa pyöräilyn maailmaan ja siinä käsitellään tasapuolisesti pyöräilyn eri osa-alueita. Lehden pääsisältöä ovat kilpa- ja harrastepyöräilyyn liittyvät asiat, tuotevertailut sekä pyöräilyuutiset. Muita aihealueita ovat pyörät, varusteet, henkilöt, kisat, tapahtumat ja matkat.

Lehdestä julkaistaan kerran vuodessa suuri luettelonumero, jossa esitellään kaikki Suomessa myytävät pyörät ominaisuuksineen.

Fillari-lehti on tilattavissa kestotilauksena, vuositilauksena, kolmen numeron tutustumistilauksena sekä digilehtenä vuodeksi tai kestona. Tilaus alkaa seuraavasta numerosta. Saatavilla myös irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan.

Fillari-lehti muualla netissä

Fillari-lehden nettisivuilta löydät vanhojen numeroiden sisällysluettelot, valikoituja artikkeleja, lukijoiden kuvia, tapahtumakalenterin, tilauslomakkeen ja toimituksen yhteystiedot. Kestotilaajat päsevät lukemaan maksutta Fillari-lehden digitaalisten lehtien arkistoa, joka toimii myös mobiililaitteilla ilman apuohjelmia.

Fillarin polkupyöräluettelosta voi hakea tietoa Suomessa myydyistä polkupyöristä vuodesta 1999 lähtien. Torilla kohtaavat pyörien ja varaosien myyjät ja ostajat. Suositulla keskustelufoorumilla voit keskustella pyöräilystä, kysyä suosituksia tai etsiä sopivia varaosia tai varusteita pyöräilyyn.

Lehden Facebook-sivut löytyvät täältä.

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

RideMedia Oy

Päätoimittaja

Janne Lehti

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

13 000-16 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-7966

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram